Kadıoğlu Esencan’ı ziyaret etti

Kadıoğlu Esencan’ı ziyaret etti
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu,Merkez mahallesinde hizmete girecek olan EsencanHastanesini ziyaret ederek, hastane hakkında yönetimden bilgi aldı.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esencan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Taşkın Yenidünya ve yönetimi ile birlikte hastane bölümlerini dolaşarak incelemelerde bulundu. Kadıoğlu, hastaneye gelen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak acil ve serviste tedavi gören hastaları ziyaret etti.

ESENYURTLUYU SAĞLIK HİZMETİ İLE TANIŞTIRDIK

Esenyurt’un sağlıkta merkez olduğunu belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu“ ilçemizde sağlık alanında büyük projeler yaparak Esenyurtluyu sağlık hizmeti ile tanıştırdık. Mahallelerimizde hayata geçirdiğimiz 22 sağlık ocağı, Esenyurt Kızılay ek Hizmet Binası ve Esenyurt Devlet Hastanesi ile beraber sağlıkta çığır açtık” dedi.

Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu “Biz göreve gelmeden önce 230 bin nüfuslu bir ilçeyi mahalle muhtarının yapmış olduğu bir sağlık ocağına mahkûm bırakanlar ve sağlık benim işim değildi diyenler, şimdi çıkmış; “Biz geliyoruz, İstanbul’u ve Esenyurt’u eskiye döndüreceğiz “ diyorlar. Onlar 2002’den önce devlet hastanelerinin durumunu, ameliyat sıralarını ve ilaç kuyruklarında vatandaşlarımızın nasıl çile çektiklerini hiç bilmiyorlar. Onlar sadece makamlarında oturarak hiçbir proje gerçekleştirmeyenlerdir.230 bin nüfuslu bir ilçenin bir sağlık ocağına mahkûm edenler, hiçbir sağlık projesini yapmayanlar ortalığa düşmüşler ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.