Koronavirüse yakalanan Sadi Konuk Hastanesi doktoru Selçuk Köse yoğun bakımda

Koronavirüse yakalanan Sadi Konuk Hastanesi doktoru Selçuk Köse yoğun bakımda
Bakırköy Sadi Konuk Hastanesinin hekimlerinden Göğüs Cerrahı Selçuk Köse, koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyor.

Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesinde göğüs cerrahı olarak çalışan Dr. Selçuk Köse, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalığı nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyor.

Geçtiğimiz gün yoğun bakıma alınan Köse'ye coronavirüs teşhisi konulduktan sonra Favipiravir isimli ilacın ise bulunduğu belirtildi.

Bakırköy Sadi Konuk Hastanesinde tedavisi süren Selçuk Köse için eski eşi sosyal medyadan yardım çağrısında bulunmuştu.

 MÜZİSYEN KİMLİĞİYLE TANINIYOR


Selçuk Köse, sevilen bir doktor olmanın yanısıra müzisyen kimliğiyle de tanınıyor. 2013 yılında verdiği bir röportajda "8 yaşında babamın aldığı gitarla müzikle tanıştım. 12 yaşında ilk gitar dersimi aldım ve bir daha müzikten hiç kopmadım" ifadelerini kullanıyor.

Köse, "Tıp mı yoksa müzik mi" sorusuna ise "Bugün seçim yapmak zorunda kalsam müziği seçerim, sebebi ise çok sevmeme rağmen hekimliğin artık ülkemizde en zor mesleklerden biri haline getirildiği, saygınlığının giderek örselendiği, bilime önem verilmemesi hepimizin malumu. Giderek birçok hekimde bu nedenle tükenmişlik yaşanmakta ve iş değişikliği söylemleri artmaktadır maalesef." cevabını veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.