Müezzinoğlu'ndan flaş karar

Müezzinoğlu'ndan flaş karar
Yeni Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, tam gün yasasının ardından istifa ederek üniversitelerden ayrılan doktorları kaybetmek istemediklerini belirtti.

Müezzinoğlu; 'Önümüzdeki hafta üniversite temsilcileriyle bir araya geleceğiz. İstifa eden hocalarımızı geri kazanmak isteriz' dedi.

Müezzinoğlu, Ak Parti TBMM Grup toplantısı'nın kapalı bölümünde, bugün TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmeye başlanacak olan sağlıkta kamu-özel işbirliği modeliyle tesis yaptırılması, yenilenmesi ve hizmet alımını düzenleyen yasa tasarısı hakkında milletvekillerini bilgilendirdi.

Mehmet Müezzinoğlu, toplantıdan önce gazetecilerin, “tam gün yasası” ile ilgili sorularını yanıtladı. Müezzinoğlu, bu konuyla ilgili olarak, gelecek hafta ilk iş üniversite hocalarıyla bir araya geleceklerini belirtti.

“Kafanızda bir formül var mı?” sorusu üzerine Müezzinoğlu, formülü üniversite hocalarıyla birlikte bulacaklarını kaydetti. Bakan Müezinoğlu, sağlıkla ilgili tüm paydaşlarla 20 gün içinde yol haritalarını belirleyeceklerini kaydederek, istifa eden hocaları yeniden kazanmak istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.