OBEZİTEYE 10 BİN ADIM İLE DUR DEDİLER…

OBEZİTEYE 10 BİN ADIM İLE DUR DEDİLER…
Sağlık Bakanlığı İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün düzenlediği Beylikdüzü Belediyesi’nin destek verdiği “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” Gürpınar Sahili’nde gerçekleşti.
 Gönüllü olarak yürüyüşe katılan vatandaşların arasında özellikle gençlerin açtıkları sağlık mesajı veren pankartlar dikkat çekti. Başkan İmamoğlu’nun da katıldığı yürüyüşte topluluk, sağlık için tam 10 bin adım attı.

 Sağlık Bakanlığı, obezite tehlikesine karşı önemli bir sosyal sorumluluk kampanyası başlattı. İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından organize edilen “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” Beylikdüzü Gürpınar Sahili’nde hayata geçti. 


Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da vatandaşlarla birlikte varış noktasına kadar tempolu bir yürüyüş yaptı. Gençler, yürüyüş esnasında açtıkları “İnternette değil açık havada dolaş”, attığın her adım sağlığa yatırım, hareket ediyoruz mutlu yaşıyoruz” sloganlı pankartlarla sağlıklı olmanın anahtarının düzenli hareket olduğuna vurgu yaptı.

 

Açık ve güneşli havada gerçekleşen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’ne destek veren Beylikdüzü Belediyesi yürüyüşün bitiş noktasında vatandaşlara elma ikramında bulundu.

Yeşil elmaları vatandaşlara bizzat kendi dağıtan Belediye Başkanı İmamoğlu, “Sağlıklı bir yaşam için düzenli spor yapmanın önemi büyük. Biz de burada obezite gibi toplumu tehdit eden ciddi hastalığın çözümünün hareketli bir yaşam olduğunu anlatmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.