ÖĞRENCİLER DİŞ TARAMASINDAN GEÇTİ

ÖĞRENCİLER DİŞ TARAMASINDAN GEÇTİ
Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nı ilçedeki okulların özel eğitim sınıflarında öğrenim gören engelli çocukların diş taramalarını yaparak geçirdi.
Sosyal sorumluluk anlayışı ile belirlenen okulları ziyaret eden diş hekimleri, miniklerin ağız ve diş kontrollerini gerçekleştirerek öğrencilere diş fırçası hediye etti.

 “Gülen Beylikdüzü İçin Dişlerine İyi Bak” sloganı ile vatandaşlarda farkındalık yaratmaya çalışan Beylikdüzü Belediyesi, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nda ilçede özel eğitim alan öğrencilerin diş taramalarını yaptı.

Sağlık İşleri Müdürlüğü bir grup öğrencinin Adnan Kahveci Mahallesi'nde yer alan Esnan Diş Polikliniği'nde ağız ve diş taramasını yaptıran yetkililer,  ayrıca Aydınlar Koleji'nde de ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine de yönelik diş taraması gerçekleştirdi. Taramadan geçen öğrencilerin sağlık raporları tutuldu.

 Beylikdüzü Sağlık İşleri Müdürlüğü görevlileri ayrıca ilçede bazı okulların özel eğitim sınıflarına giden engelli öğrencilere de ağız ve diş taraması yaptı.

Ağız ve diş taramalarına Beylikdüzü Belediyesi Başkan yardımcıları Emel Turan ve Bülent Doğan da katılarak öğrencilerle sohbet etti, onlara diş fırçası hediye etti. Öğrenciler, okul yönetimi ve diş polikliniği yetkilileri uygulamadan dolayı Belediye Başkan Yardımcılarına ve Sağlık İşleri Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.