Paris güzelliği Beylikdüzü'nde

Paris güzelliği Beylikdüzü'nde
The Beauty Paris Güzellik Merkezi West Marina'da hizmete girdi. Aygün Akgün işletmeciliğinde İstanbul Beylikdüzü Yakuplu West Marina'da müşterilerini ağırlamaya başlayan The Beauty Paris Güzellik Merkezi'nde; bay ve bayanlara estetik lazer

Paris güzelliği Beylikdüzü'nde

        KAYDET 

Son yıllarda kadınların büyük bir ilgi gösterdiği güzellik merkezlerine bir yenisi daha eklendi. İşletmeciliğini Aygün Akgün'ün yapacağı The Beauty Paris Güzellik Merkezi, Beylikdüzü Yakuplu West Marina'da görkemli bir şekilde açıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, iş insanları ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta The Beauty Paris Güzellik Merkezi büyük bir beğeni toplamayı başardı. Açılışta konuşan ve işletme sahibi Aygün Akgün'ü tebrik eden Belediye Başkanı Çalık, “Günümüzde iş yeri açmak, insanları istihdam etmek gerçekten zor. Ekonomik sıkıntıların bu denli ciddi yaşandığı bir ortamda Beylikdüzü'müze böyle güzel bir işletmeyi kazandırmaları gerçekten çok güzel ve gurur verici bir durum. Burada çalışacak herkese kolaylıklar diliyorum, bu güzel güzellik merkezine de bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.


Burası güzelliğe güzellik katacak

Açılışın ardından Damga'nın sorularını yanıtlayan Aygün Akgün ise The Beauty Güzellik Merkezi'ni, Beylikdüzü'nde açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. “Bizim işimiz güzelliğe güzellik katmak. Dolayısıyla buraya gelen birbirinden güzel müşterilerimizin güzelliklerine güzellik katacak onların buradan mutlu ayrılmasını sağlayacağız” sözleriyle hedeflerini anlatan Akgün, estetik ve güzellik merkezlerinin günümüz koşullarında herkes için önemli bir ihtiyaç haline geldiğinin altını çizdi.

paris beauty beylikdüzü



Hayal ettiğiniz görünüme kavuşun

İnsanları hayalini kurdukları görüntüye kavuşturmak için oldukça titiz ve tamamen sağlıklı yöntemlerle hizmet verdiklerini anlatan Akgün, “Estetik ve güzellik merkezi, insanların bu alandaki ihtiyaçlarına farklı hizmetleri ile cevap veren alanlar olarak tanımlanabilir. Özellikle kadınlar, dış görünüşlerindeki bir takım düzenlemeleri burada verilen hizmetler ile yapar ve böylece hayal ettikleri görünümü kazanmış olurlar. Estetik ve güzellik merkezlerinde kullanılan çok farklı yöntemler vardır ve bunların sağlığa herhangi bir zararı yoktur. Dolasıyla da söz konusu yöntemler, gönül rahatlığı ile kullanılabilir” dedi.


 


Bizim için teknoloji olmazsa olmaz

Teknolojinin kendileri için büyük bir önem taşadığını da anlatan Akgün, “Estetik güzellik merkezinde yapılan işlemlerin önemli bir kısmında, teknolojik cihazlar etkin bir şekilde rol oynar. Bahse konu cihazlar sayesinde işlemler hem daha kaliteli hem de daha sağlıklı bir şekilde yapılır. İnsanlar ise bu yöntemler sayesinde herhangi bir acı duymaz ve bedenleri kısa sürede istedikleri gibi olur” diye konuştu.


Çok sayıda önemli hizmetler var

Güzellik merkezinde çok sayıda önemli hizmetler verdiklerinin de önemine dikkat çeken Akgün, “Burada lazer epilasyon, cilt bakımı, soğuk lipoliz, lenf drenaj ve kılcal damar tedavisi işlemleri yapılmaktadır. Bunların her birisinin farklı etkileri vardır, fakat etkilerinin kişilerin genel durumlarına bağlı olarak farklılık göstereceği unutulmamalıdır. Yani bazı kadınların 2-3 seansta gördüğü faydayı, bazı kadınlar 5-6 seansta görebilir. Estetik güzellik merkezi, insanların talepleri doğrultusunda farklı hizmetler verir. İhtiyaçların karşılanması adına verilen hizmetlerden bazıları yukarıda yer almaktadır. Bunlardan bazıları daha fazla talep görürken, bazıları içinse aynı şeyleri söylemek mümkün değildir. Estetik ve güzellik merkezi tarafından verilen hizmetlerden birisi olan cilt bakımı, oldukça talep görür. Kadınlar gibi erkeklerin de önem verdiği cilt bakımı, burada profesyonel olarak yapılır. Başta siyah noktalar olmak üzere, ciltte yer alan istenmeyen unsurlar tamamen temizlenir ve cildin nefes alması sağlanır. Böylece cilt kendisini yeniler ve daha güzel bir görünüme kavuşur” diye konuştu.


 


Lazer epilasyona talep çok

En çok talep gören hizmetin lazer epilasyon ücreti olduğunu da belirten Akgün, “İnsanların yoğun olarak talep ettikleri bir diğer hizmet ise lazer epilasyon olup, bu sayede istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkündür. Yine kadınların yanı sıra erkeklerin de talep ettiği lazer epilasyon, özel olarak geliştirilen cihazların yardımı ile uzmanlar tarafından yapılır. İstenmeyen tüylerin yoğunluğu ve kalınlığına bağlı olarak farklı sayıdaki seans sonunda, estetik ve güzellik merkezi sayesinde bunlardan tamamen kurtulmak mümkün olur. Estetik ve güzellik merkezi tarafından verilen hizmetlerin ciddi şekilde farklılık gösterdiği, yukarıda detaylı olarak anlatılmıştır. Bundan dolayı buradaki hizmetlerin fiyatları hakkında net bir rakam telaffuz etmek çok zordur. Güzellik estetik merkezi uygulamaları, kişilerin genel durumlarına göre farklılık gösterir. Örnek vermek gerekirse istenmeyen tüy tedavisi olan lazer epilasyon, ince ve seyrek tüyleri sadece 3 seansta giderirken, kalın ve sık tüyleri 10 seansta giderir. Bu da kişilerin ödemesi gereken ücretin ciddi şekilde değişiklik göstermesi anlamına gelir” şeklinde konuştu.


 


İşlemler sağlıksız ve ağrısız

Güzellik merkezlerindeki işlemler için konuşan Akgün, “Estetik merkezimiz, sizlere en kaliteli hizmeti, uygun fiyat avantajı ile sunar. Merkezimiz içerisinde yer alan son teknoloji cihazlar sayesinde, işlemler kısa sürede ağrısız olarak tamamlanır. Ayrıca uzmanlarımızın tecrübesi de estetik ve güzellik merkezimizin kalitesini arttırır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.