Spor yaparken sağlığınızdan olmayın

Spor yaparken sağlığınızdan olmayın
Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Spor İşleri Müdürlüğü’nün iş birliğiyle düzenlenen “Yetişkinlerde Spor, Beslenme ve Sağlık İlişkisi” adlı seminere katılım yoğun oldu.
Kolan Hastanesi doktorlarından Kardiyalog Dr. Metin Mehdi Azarbaz ve Diyetisyen Melisa Gonca Arslan'ın gerçekleştirdiği seminerde sağlık ve spor ilişkisi hakkında önemli bilgiler ile yaşa göre doğru beslenme konuları anlatıldı.

Seminerde dinleyicilere şu bilgiler aktarıldı:

"Her birey spor yapmadan önce bir uzmana danışmalıdır. Sporu insanlar hem sağlık hem de psikoloji açısından da bir ruh sakinleşmesi için yapması lazım. Aynı zamanda her yaş grubunun yeterli ve dengeli beslenerek yaşam kalitesi arttırılmalıdır. Gereksinimler kişiden kişiye değişir. Doğru beslenerek ve düzenli uykuyla beraber kaliteli bir yaşam sürdürülebilir. Uzmanların sesine kulak verin, spor yaparken sağlığınızdan olmayın."


Sağlık her şeyden önce gelir

Konuşmacıların vermiş olduğu faydalı bilgilerden ötürü teşekkür eden ve sağlık her şeyden önce gelir diyen Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi ve Kolon Hastanesi Başhekimi Dr. Önder Yüksel Eryiğit, konu sağlık olunca tüm imkânları seferber eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e katkılarından dolayı teşekkür etti.
Etkinliğe katılan Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Hakan Durmaz ve Büyükçekmece Spor İşleri Müdürü Namık Yüksel bu tür etkinliklere devam edeceklerini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.