Summer Fit Club SPA Merkezine görkemli açılış

Summer Fit Club SPA Merkezine görkemli açılış
Açılış kurdelesini kesen İBB Başkanı Kadir Topbaş, "Bu tesis benim de ikinci adresim olacaktır. Mükenmel bir tesis. İçinde tüm spor branşları var. Sağlıklı nesiller için spor yapmanızı tavsiye ediyoruz. Güzelce güzel bir tesise kavuştu" dedi

Büyükçekmece Güzelce'de bulunan Summer Fit Club SPA Merkezi hizmete açıldı. Açılışta, siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi. AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Başcı, İBB Başkanı Kadir Topbaş, Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, Avcılar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Selçuk Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Beşiktaş Spor Kulübü üyeleri, iş adamları, İYGAD Başkanı Mehmet Mert, amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri, Beyikdüzü eski Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, STK'lar ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışda mehter takımı da hazır bulundu. Açılış öncesi, Summer Fit Club SPA Merkezi sahipleri iş adamları Musa Aksakal, Cevdet Eroğlu ve Ferhat Sağlam, davetliler ile yakından ilgilenerek tesis hakkında bilgiler verdi.

Atina Olimpiyatları

Açılış kurdelesini kesen İBB başkanı Kadir Topbaş, "Bugün burada bir spor tesisinin açılışını yapıyoruz. Şehirlerde spor çok önemli. Esasında yaşamımızın bir paçası haline getirmemiz gerekiyor. Şehirlede yaşayan insanlar maalesef kendilerini ihmal ettikleri için başta menisküs, belfıtığı gibi hastalıklar başta olmak üzere bir çok hastalığa kapı açıyorlar. Bu bakımdan İstanbul'da, çok ciddi spor tesisi adımları atıldı. Biz de sürdürdük. Şuanda İstanbul'da yılda 7 milyon insan bizim tesisilerden istifade edebiliyor. 180 okulumuza kapalı spor salonu yaptık. 2005 yılında Atina Olimpiyatları'na 68 sporcu ile katılırken, Yunanistan 200'ün üzerinde sporcuyla katıldı. Bundan dolayı Cumhurbaşkanımızın da talimatıyla olimpiyatlara daha fazla sporcuyla katılmak adına daha çok okulumuza spor salonu yapmaya başladık" diye konuştu.

Sporu aksatmayın

"Bugün spor yerleri yapmak için yer sıkıntısı çekiyoruz" diyen Topbaş, burada Güzelce'de güzel bir tesis hizmete giriyor. Summer Fit Club Spa Merkezi girişimcilerimizi destekliyoruz. Burada yapılan bu tesis bize önemli katkı sunuyor. Buradaki işletme sahiplerini kutluyorum. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu. İBB Başkanı Topbaş önemli bir ayrıntıya da dikkat çekti: "Sağlığımıza dikkat edeceksek bir kere spor hareketlerini yapmamız lazım. Bir Amerikalı ile randevulaşsanız; 'Filan saatte buluşalım' deseniz, bakıyor ajandasına diyorki; 'Benim spor saatime denk geliyor, gelemem" diyor. Biz olsak spora gitmeyiz. Bu çok yanlış. Yeme içme gibi sporu hayatımızın bir parçası haline getirmeliyiz ve asla o spor programını bozamamalısınız. Herkese sporu ve bu tesisi tavsiye ediyorum."

Obezite ile mücadele

Topbaş, "Buradaki Summer Fit Clup SPA tesisim sağlıklı bir yaşam için artık bizim ikinci adresimiz... İnsanlarımız, çağın hastalığı obezite ile en güzel sporla mücadele edebilir. Sağlıklı yaşam hayat için spor ve spor merkezleri bizlerin olmazsa olmazlarıdır" dedi. Kadir Topbaş, Abdullah Başçı ve davetliler daha sonra işletme sahipleri ile birlikte tesisi gezdiler. Son model spor aletleri, Türk hamamı, sauna, yüzme havuzu, tenis gibi çok sayıda aktivitenin yer aldığı tesis davetlilerden tam not aldı. 

İBB Başkanı Kadir Topbaş, Summer Fit Club SPA Merkezi'nin açılışında önemli açıklamalar da yaptı. Topbaş, "Büyükçemecemiz çok güzel farklı bir ilçemiz. Gelişen, büyüyen ve İBB'ye katıldıktan sonrada bizim hizmetler konusunda büyük yatırımlar yaptığımız bir yer. Bugüne kadar 1 milyar 170 milyonluk yatırım yapmışız İBB olarak... Büyükçekmece'nin merkezine kadar Metrobüs getiriyoruz ve 140 kilometre Sarıyer'den Büyükçekmece ye kadar tünel yol yapıyoruz. Kağıthaneden adım adım gelecek E5 altından ve yanından geçecek, Büyükçekmece'ye kadar tünel yol gelecek. Bizlere dağlar dayanmıyor; delip geçiyoruz. Büyükçekmece'den Sarıyer'e ulaşmak isteyen direkt gidecek. Aynı zamanda metro çalışmamız var. Gelecek adına daha doğru toplu taşıma sistemi... Bunu, artık insanlar burada otururken şehrin merkezine günlük işine, olkuluna rahatlıkla gidebilsin diye yapıyoruz. Bunlar olması gerekenler. Zamanında ihmal etmişiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.