TIP BAYRAMI BALOYLA KUTLANDI

TIP BAYRAMI BALOYLA KUTLANDI
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçedeki sağlık kuruluşlarının temsilcileri ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. İmamoğlu, Kaya Ramada Hotel’de düzenlenen Tıp Balosu’nda müdürlük personeli ve konuklarla soh
14 Mart Tıp Bayramı, Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Tıp Balosu’yla kutlandı. Canlı sahne performanslarının olduğu gecede konuklar gönüllerince eğlendi. Konuklarını büyük bir titizlikle ağırlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gecede yaptığı konuşmada açılan Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden, birlik içinde olarak vatandaşa hizmet sunmaya kadar birçok konu başlığına değindi.

Bağışçılara Plaket Takdim Ederek, Ortak Fikir Üretmeye Çağırdı

Tıp dünyasının insanlık için öneminin çok büyük olduğuna değinerek konuşmasına başlayan İmamoğlu, “Gelin ortak bir havuz, çözüm masaları kuralım. Vatandaşımıza en sağlıklı sağlık hizmetinin sunulması için birlikte olalım” dedi. Yeni kurulan müdürlüğe bağışta bulunan bağışçılara katkılarından dolayı plaket takdim eden İmamoğlu, “Birbirimizi bir aile kurgusu içinde hissettirecek şekilde çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

“Sağlığın Siyaseti Olmaz”

“Tüm komşu ilçeler olarak ortak fikirlerle ilçe halkının sağlığına hep birlikte sahip çıkmalıyız. Sağlığın siyaseti olmaz” diyen İmamoğlu herkese iyi eğlenceler diledi. Baloya Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, başhekimler, Toplum ve İlçe Sağlığı Temsilcileri katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde şarkılarla eğlenen misafirler, stres attı. Konuklar, balonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, kurulan müdürlüğün yapacağı hizmetleri duyduklarında da mutlu olduklarını belirttiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.