VATANDAŞA ÜCRETSİZ DİYETİSYEN HİZMETİ…

VATANDAŞA ÜCRETSİZ DİYETİSYEN HİZMETİ…
Beylikdüzü Belediyesi; sağlıklı yaşam için yeni bir hizmeti hayata geçirdi. Beylikdüzü halkı, artık “ücretsiz diyetisyen uygulaması” sayesinde kilo kontrolünü yaptırabilecek ve doğru beslenme yöntemleri ile ilgili danışabilecek.
Beylikdüzü’nde belediye personeli ve vatandaşlar için uygulanan ücretsiz diyetisyen hizmeti ile herkesin sağlığı kontrol altına alınıyor. Özellikle Fast food diye adlandırılan sağlıksız beslenme tarzının hızla yayılmasıyla birlikte Dünya’da ve Türkiye’de oluşan obezite sorunlarına engel olabilmek amacıyla Beylikdüzü Belediyesi önemli bir proje başlattı. Belediye bünyesinde verilen diyetisyen hizmeti ile özellikle belediye personeli ve isteyen tüm vatandaşlara sağlıklı yaşam danışmanlığı veriliyor. Sağlıksız beslendiğini düşünen ve bu durumdan kurtulmak isteyen herkes, hizmetten ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Metabolik Yaş, Yağ, Kas Ve Kemik Ölçümü Yapılıyor
Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde görevli Diyetisyen Billur Filiz isteyen tüm herkese sağlıklı yaşam hakkında hem bilgiler veriyor hem de metabolik yaş, yağ, kas, kemik durumu ölçümlerini yapıyor. Aşırı kilo sorunu olanlara kan tahlilleri doğrultusunda diyet de yazan Billur Filiz, yapılacak düzenli kontroller sayesinde kilo sorunu olan herkesin rahatlıkla sağlıklı bir yaşama kavuşabileceğini söyledi.

Önce Belediye Personeli Mercek Altında…
İlk olarak Beylikdüzü Belediyesi personeli üzerinde başlatılan uygulamaya çalışanlar yoğun bir talep gösteriyor. Kendilerine önerilen beslenme programı dahilinde kilo sorunu olanlar artık neyi nasıl yediklerine ve spor yapmaya özen gösteriyorlar.

“Sağlık olmadan hiçbir şey olmaz…”
Hizmetin ücretsiz olarak herkese sunulduğunu dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “ Bu hizmet herkes için çok önemli. Sağlık olmadan hiçbir şeyin önemi yok. Sağlıklı yaşam için hem yediklerimize hem de spor yapmaya önem vermeliyiz. Uzman diyetisyenimiz ile böyle bir proje başlattık. Arzu eden herkesin katılmasını bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum