Yakuplu'da Diş Sağlığı Merkezi açılıyor

Yakuplu'da Diş Sağlığı Merkezi açılıyor
1 yıl içersinde 5 sağlık ocağını hizmete açan Beylikdüzü Belediyesi, yeni yılda da bu halkaya yeni sağlık ocaklarını eklemeyi planlıyor.

2010 yılında sağlık yatırımlarını öncelikleri arasına alan Beylikdüzü Belediyesi, yeni yılda da bu yatırımlarına devam edecek. 2010 yılı içersinde açılan 5 sağlık ocağına 2011’de yenileri eklenecek. Yapımı devam eden Yakuplu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de Nisan ayı gibi faaliyete geçecek. 21 diş hekiminin görev yapacağı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile bölge halkının ihtiyaçlarına cevap verilmiş olunacak.

“Öncelikle fiziki yetersizlikleri ortadan kaldırmak ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak için bağışçılarımızın da destekleriyle ilçemize 5 sağlık ocağı kazandırdık” diyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Aile Sağlık Merkezi sisteminin de oluşturulmasıyla, sağlıkta önemli bir adım atıldığını ifade etti.

İlaçlar evde-elde kalmadı

“İlaçlar evde kalmasın” kampanyasına değinen Başkan Yusuf Uzun, “Beylikdüzü Belediyesi Aile Hekimliği bünyesinde geçen sene başlattığımız “İlaçlar evde kalmasın” kampanyasıyla birçok ilacın geri dönüşümü sağlandı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız bu ilaçlardan faydalandı. Ayrıca kendi belediye bünyemizde sağlıkla ilgili birçok tarama ve seminer düzenliyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için çok değerli” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum