30 Ağustos Töreninde Dikkat Çeken görüntü!

30 Ağustos Töreninde Dikkat Çeken görüntü!
Atatürk Kültür Merkezi'ndeki 30 Ağustos kutlamalarında, Davutoğlu'nun telefondan Kılıçdaroğlu'na bir şeyler gösterdiği anlar dikkat çekti.



30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle tüm yurtta törenler düzenleniyor. Anıtkabir'deki resmi törenin ardından Ankara'daki kutlamaların ikinci adresi Atatürk Kültür Merkezi oldu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun burada objektiflere yansıyan görüntüsü dikkat çekti.

ERDOĞAN KONUŞMA YAPTI

Büyük Zaferin 93. yıl dönümü kutlanıyor. Büyük Zaferin 93. yıl dönümü nedeniyle Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada bir konuşma yaptı.



"MİNNETLE YAD EDİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkın ve kahraman ordunun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayarak, "93. yıl dönümüne ulaştığımız büyük zaferin sevincini bize yaşatan ordularımızın başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Kurtuluş Savaşı'mızı yöneten Gazi Meclisimizin tüm üyelerini bir kez daha saygıyla yad ediyorum. Malazgirt'ten gönümüze kadar bu toprakların bizlere vatan olması için mücadele eden, bu uğurda şehitlik mertebesine ulaşan gazilik şerefini kazanan tüm askerlerimizi, ecdadımızı rahmetle, minnetle yad ediyorum." ifadelerini kullandı.



DİKKAT ÇEKEN GÖRÜNTÜ

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki görüntü dikkat çekti. Davutoğlu eşi Sare Davutoğlu'ndan aldığı cep telefonunu Kılıçdaroğlu'na gösterdi ve bir şeyler söyledi. İki ismin gülümseyerek bir süre sohbet etmesi izleyenleri meraklandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.