CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem İstanbul'da ölümden döndü.

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem İstanbul'da ölümden döndü.
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Eren Erdem, ölümden döndü. Eren Erdem'in içinde bulunduğu araç, İstanbul TEM Otoyolu'nda seyir halindeyken, araçta Eren Erdem'in olduğunu fark eden bir sürücü tarafından sağ şeride sıkıştırıldı.



Arabasını Eren Erdem'in bulunduğu aracın üzerine süren, kimliği henüz belirlenemeyen şahsın bu hareketinin ardından kaza meydana geldi.
Olayı küçük bir kaza ile atlatan Erdem, Şahsın kendisini aracın içinde gördükten sonra boş yolda bu hareketi yaptığını belirterek, Emniyet'e başvurdu. Eren Erdem'in içinde bulunduğu araç takla atmaktan son anda kurtuldu. (ABC Gazetesi / Orhan ŞAHİN-)


EREN ERDEM'DEN İLK AÇIKLAMA

Yaşanan olayın ardından Eren Erdem, "Otobanda Ümraniye hattında emniyet şeridinde gidiyorduk, adam en sağ şeride yanaştı üzerimize kırdı arabayı, bizim şoför arkadaş da iyi bir manevrayla sağa kırdı bariyer dibinin kaldırımına çarptık. Bizim aracın lastiği yarıldı ve ön kaportoda çizikler oluştu. Kasıt olduğuna emin değilim ama, boş yolda insan öyle yapmaz. Abuk sabuk hareketler yaparak, bastı gitti ardından, plakasını aldım Emniyet'e verdim. Adam eğer provokatör değilse, 1000 promil falan alkollü olması lazım. Akıl sağlığının yerinde olmaması lazım" dedi.


Eren Erdem'i sıkıştıran yandaşın çıktı

 Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in içinde bulunduğu araç, İstanbul TEM Otoyolu'nda seyir halindeyken, araçta Eren Erdem'in olduğunu fark eden bir sürücü tarafından sağ şeride sıkıştırıldı. Şahsın bu hareketinin ardından kaza meydana geldi. CHP'li Erdem'in içinde bulunduğu araç takla atmaktan son anda kurtuldu.

İBB'DEN İHALE ALAN ŞİRKETE KAYITLI ÇIKTI

Gerçek Gündem.com'un edindiği bilgiye göre CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in içinde bulunduğu aracı sıkıştıran, aracın AKP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yol ihaleleri alan AKP yandaşı G. İnşaat'a ait olduğu belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.