Erdoğan'dan milli seferberlik çağrısı

Erdoğan'dan milli seferberlik çağrısı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kayseri'de yaşanan terör saldırısıyla ilgili yayımladığı yazılı mesajda "Gün kavga etme değil, bir olma, hep birlikte Türkiye olma günüdür. Seferberlik ruhu içinde mücadele edeceğiz" dedi.
 Erdoğan: Kavga değil birlik günü

 ACIMIZ DAHA DA ARTTI: Geçtiğimiz cumartesi gecesi İstanbul'da Beşiktaş'ta yaşanan hadise neticesinde halen yüreklerimiz yanarken, bu bombalı saldırı acımızı daha da artırmıştır. Terör eylemleri 79 milyon vatandaşımızın tamamını hedef almaktadır. Türkiye, terör örgütlerinin ortak saldırısı altındadır. Eylemlerin biçimi ve hedefleri, bölücü terör örgütünün asıl gayesinin Türkiye'nin önünü kesmek, gücünü ve enerjisini başka yönlere yoğunlaştırmak olduğunu ortaya koymaktadır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi yolumuzdan alıkoyamayacaklar
 GELİŞMELERDEN BAĞIMSIZ DEĞİL: Maruz kaldığımız bu saldırıların Suriye ve Irak'taki gelişmelerden, hatta ekonomideki dalgalanmalardan bağımsız olmadığını biliyoruz. Gün, kavga etme değil, "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" ilkeleri çerçevesinde bir olma, kardeş olma, hep birlikte Türkiye olma günüdür. Erdoğan bazı açılışlar yapmak üzere dün akşam Trabzon'a geçti. Burada kendisini karşılayan vatandaşlara hitap eden Erdoğan birlik, beraberlik mesajı verdi: "Onlar ister canlı bomba, şu tür bomba, bu tür bomba olsunlar, bunlar şu veya bu şekilde bomba olsunlar onlar bitecekler, bu millet asla. Tarih boyunca bu millet, hilal; haçlı zihniyetiyle nasıl mücadele ettiyse bizler bu dar mevzide bunları rahatlıkla Allah'ın izniyle halledeceğiz. Bütün mesele yeter ki siz aranıza bunları sızdırmayın."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.