İstanbul'da terör operasyonu

İstanbul'da terör operasyonu
İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından başta Başakşehir ve Pendik'te olmak üzere 5 adreste yasa dışı terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon düzenlendi.

İstanbul, İzmir ve Adana'da polis operasyon düzenledi. İstanbul'da düzenlenen operasyonun IŞİD'e yönelik gerçekleştirildiği bildirildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Operasyonda, Irak ve Suriye'deki çatışma bölgelerine gittikleri tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 1 kurusıkı tabanca, bir kısa namlulu tüfek, çok sayıda mermi, örgütsel dokümanlar ve dijital malzemeler ele geçirildi.

EŞ ZAMANLI OPERASYON
Gözaltına alınan zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldü. İstanbul Başakşehir ve Pendik'te yasa dışı terör örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.



LÜKS SİTEDE İKİ AYRI ADRES
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayaşehir'de lüks bir sitede bulunan iki farklı adrese operasyon düzenledi.

Özel Harekat ekipleri ile tespit edilen adreslere giren polis ekipleri bu adreslerde aramalar yaptı.

BİLGİ VERİLMEDİ
Operasyon hakkında detaylı bilgi verilmezken polis ekipleri yaptıkları aramaların ardından operasyon düzenlenen adreslerden ayrıldı.



PENDİK'TE ÇOK SAYIDA ADRESE BASKIN
Başakşehir ile aynı dakikalarda İstanbul Emniyeti Pendik'te de operasyon başlattı. Operasyona çok sayıda özel harekat polisi de destek verdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konvoy halinde araçlarla çıkan polis ekipleri, sabah erken satlerinde Pendik'e gelerek belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyon yapılan adreslerde ekiplerin aramaları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.