İstanbul'daki Çatışmada Şube Müdürü Şehit Düştü

İstanbul'daki Çatışmada Şube Müdürü Şehit Düştü
İstanbul Sultanbeyli'de bu sabah gerçekleştirilen saldırı sonrasında çıkan çatışmada Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken şehit düştü.
 
Sultanbeyli'de dün gece polis merkezine yapılan saldırıdan sonra olay yerinde güvenlik önlemi alan ekibe bir saldırı daha düzenlendi. Bu sabah gerçekleştirilen saldırı sonrasında çıkan çatışmada Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken şehit oldu.

Sultanbeyli'deki hain saldırıyı IŞİD'in gerçekleştirdiği ihtimali üzerinde duruluyor.

2 SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ, 1 POLİS ŞEHİT DÜŞTÜ

Bomba yüklü araçla saldırının düzenlendiği Sultanbeyli'deki Fatih Polis Merkezi yakınında önlem alan güvenlik güçlerine açılan ateş sonrasında çıkan çatışmada 2 saldırgan ölü olarak etkisiz hale getirilirken, Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken'in de şehit olduğu belirtildi.

NAAŞI ADLİ TIPTA

Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından şehit polisin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Adli Tıp Kurumu çevresinde geniş güvenlik önlemi alındığı gözlendi.

KARAKOLA GECE YARISI İNTİHAR SALDIRISI!

Sultanbeyli'de Fatih Polis Merkezi'ne gece yarısı bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Hain saldırıda 3'ü polis 10 kişi yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren teröristin de öldüğü belirtildi. Sabah saatlerinde ise olay yerinde inceleme yapan polislerin üzerine ateş açıldı.

Sultanbeyli, Petrolyolu Caddesi üzerinde bulunan Fatih Polis Merkezi'ne, saat 01.00 sıralarında bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası karakol önündeki araçların da yandıkları görüldü.

ARAÇTA BULUNAN TERÖRİST ÖLDÜ

Bombalı araçta bulunan teröristin öldüğü belirlenirken, saldırıda 1 komiser yardımcısı, 2 polis memuru ve bu sırada polis merkezinde kayıp müracaatında bulunan 7 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sultanbeyli'deki Bombalı Saldırının Ardından Görüntüler
Fotogaleri: Sultanbeyli'deki Bombalı Saldırının Ardından Görüntüler
BÜYÜK HASAR OLUŞTU

Patlamanın şiddetiyle polis merkezi binasında kısmi çökme meydana geldi; çok sayıda araç ve çevre binada da maddi hasar oluştu.



GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Saldırının hemen ardından olay yerine takviye polis ekipleri sevk edildi. Polis merkezine çıkan yollar kapatıldı; vatandaşlar bölgeden uzaklaştırıldı. Polis helikopteri havadan bölgede incelemelerde bulunurken, özel harekat polisleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.