Şehit Polisler Son Kurşunlarına Kadar Çatışmışlar

Şehit Polisler Son Kurşunlarına Kadar Çatışmışlar
Adana'da PKK'lıların şehit ettiği polislerin son kurşunları bitinceye kadar çatıştığı, karakola sızan teröristler hakkında ise yakalama kararı olduğu ortaya çıktı.
Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gece saldıran PKK'lıların şehit ettiği polis memurları 32 yaşındaki İsa İpek ile 29 yaşındaki Serdar Kazar'ın teröristlerle silahlarındaki son kurşunları bitinceye kadar çatıştığı oraya çıktı.

Olay yeri inceleme ekibinin belirlemeleri ve olay sırasında görevde olan diğer polislerin anlatımına göre, şehit polislerden Serdar Kazar, giriş merdivenlerinde arkadaşlarıyla silahlarındaki son kurşun bitinceye kadar teröristlere karşılık verdi.

TERÖRİSTLERİ BİNAYA SOKMAMAK İÇİN DİRENDİLER

Önünde uzun MP-5 otomatik silahlı nöbetçi bulunan Emniyet Müdürlüğü'ne, aydınlatmanın zayıf olduğu arka bahçeden gelen teröristleri, müracaatta bulunan polisler İsa İpek ve Serdar Kazar, binaya sokmadı. Çatışmada İsa İpek ilk ateşle şehit olurken, ağır yaralanan Serdar Kazar, çatışmaktan vazgeçmeyerek teröristlerin binaya girmesine engel oldu.

VÜCUDUNU EL BOMBASINA SİPER ETTİ

Şehit polis Serdar Kazar, son nefesini vermeden kapıya kadar ulaşan yaralı teröristin el bombasının pimini çekmeye çalıştığını fark etti. Tabancasındaki kurşunu biten kahraman polis Serdar Kazar, bu kez, bedenini siper etti, merdivenlerden son bir hamle ile teröristin üzerine atladı. PKK'lının pimini çekip, binaya atmaya çalıştığı el bombasına siper oldu, belki de içerideki diğer arkadaşlarının da şehit verilmesine engel oldu. Serdar Kazar, burada şehit oldu, yaralı terörist de son hamlesini yapamadan öldü.

Kaynak : Haberler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.