Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Silivri ve İstanbul aydınlık yarınlara nasıl ulaşacak?!

Silivri ve İstanbul aydınlık yarınlara nasıl ulaşacak?!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül geçtiğimiz hafta Silivri’de bir miting düzenledi. 
Sarıgül’ün mitingine binlerce kişi akın etti.

Kalabalık var mı? Var...
Coşku var mı? Var…
Peki ortada bir proje var mı? Yok.

Sarıgül, Silivri’yi ve İstanbul’u aydınlık yarınlara taşıyacağız diyor ama hangi projeyle taşıyacağını kimse bilmiyor.

Sarıgül, Kadir ağabey 20 yıldır Silivri’ye getiremediği metroyu şimdimi getirecek diyor, ama Kadir Topbaş’ın 20 yıldır Silivri’ye getiremediği metroyu ben başkan olursam getireceğim diyemiyor.

Silivri ve İstanbul ile ilgili ortada hiçbir proje yok. Peki Silivri ve İstanbul nasıl aydınlık yarınlara ilerleyecek? Laiklik ve Cumhuriyetçilik ile.

İyi güzelde;  insanlar işsiz, köylü ve çiftçi dertli, esnafın durumu desen içler acısı, Sanayici herkesten dertli.

Tüm bu sıkıntılar göz önündeyken Sarıgül’ün Silivri ve İstanbul’a yönelik hiçbir proje açıklamayıp, sadece siyasi şov yapması ilginç doğrusu.

Ve ben merak ediyorum,  CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül’ün İstanbul ve Silivri için her hangi bir projesi var mı?

Varsa bir zahmet açıklasın da seçmende ona göre sandıkta seçimini yapsın.

Aksi halde Silivri’yi ve İstanbul’u aydınlık yarınlara götüreceğiz, İBB’yi Silivri’ye getireceğiz demekle bu seçmenin gönlünü kazanamazsınız.

Somut projelerle gelin halka sayın Sarıgül…

Kılıcdaroğlu bu kez Silivri halkıyla kucaklaşacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu bugün saat 14:30’da Silivri Atatürk Meydanında Silivrililer ile buluşacak. Trakya Turuna çıkan Kılıçdaroğlu, daha önce defalarca Silivri’ye geldi ama Cevazaevine.  Yarın Atatürk Meydanından Silivri halkına seslenecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümete yönelik eleştirilerinin yanı sıra umarım Silivri ile ilgili birkaç projeye değinir.

Malum Silivri ile ilgili Silivri Belediye Başkan adayı Özcan Işıklar’ın projeleri var ama önemli olan Kılıçdaroğlu’nun  Silivri ile ilgili ne projesi var.  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül’ün gördüğümüz kadarıyla Silivri’yi aydınlığa taşımaktan başka bir projesi yok. Belki Kılıçdaroğlu’nun Silivri ile ilgili mega bir projesi olabilir.  Yarın Kılıçdaroğlu’nu dinleyip göreceğiz artık…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Sarıbıyık Yıldırım Arşivi