BAŞKAN HEDEFİ 12'DEN VURDU!

BAŞKAN HEDEFİ 12'DEN VURDU!
Değirmenköy Mahallesi’nde düzenlenen 6. Geleneksel İbrahim Şentürk Trap Atış Yarışması'na katılan ve burada atış yapan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Bu spora gönül veren insanları Silivri’mizde ağırlayacağımız tesisin müjdesini vermek istiyor
Her yıl yapılarak geleneksel hale gelen İbrahim Şentürk Trap Atış Yarışması Silivri Değirmenköy Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Silivri Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte atış yarışmaları yoğun ilgi gördü. Uçan nesnelerin hedeflendiği atış türü olan trap yarışlarında yarışmacılar kıyasıya yarıştı. Etkinliğe AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Dernek Başkanı Sezai Yeşilkurt, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, sivil toplum temsilcileri ve birçok Silivrili katılım gösterdi.


Çok sayıda aile katıldı

Turnuvanın başarılı olmasını dileyen AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, "Merkezi Silivri ama Trakya’nın her köşesinden kıymetli avcılarımız atıcılarımız buradalar. Trap turnuvasının yanı sıra bir bahar şenliği havasında yapılıyor. Çok sayıda aile katılım göstermiş. Hem bu şenliği yaşıyor hem de ata sporu olan atıcılık üstüne güzel bir etkinlik gerçekleşiyor. Sezai beyin başkanlığında tüm ekibini tebrik ediyorum, atıcılarımıza başarılar diliyorum" dedi.


Tesis müjdesi verdi

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ise turnuvanın ilçenin tanınmasına büyük katkı sağladığını belirterek, "Sezai başkanım Silivri’de bu sporun yaygınlaşması için emek harcayan, zaman harcayan ve bu kulübün başkanlığını yapan çok kıymetli bir kardeşim. 6. Geleneksel İbrahim Şentürk turnuvasını düzenleyen, uluslararası sporcuları buraya getirerek Silivri’mizin tanıtımına da destek veren Sezai kardeşime ve ekibine sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Mutlu Silivri diye yola çıkarken, marka kent olabilme potansiyellerinin tamamından haberdar ve farkındayız. Bu potansiyelleri harekete geçirme adına çalışan bir ekibiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin 100. yılını ifade eden 2023 yolundaki 23 dev projemizin biri de avcılık ve atıcılık sporunu yapanlar adına oldu. Uluslararası ve ulusal yarışmaların yapılacağı bir trap tesisini Silivri’ye kazandıracağız. Bunun için kolları sıvadık. Bu spora gönül veren insanları Silivri’mizde ağırlayacağımız tesisin müjdesini vermek istiyorum. Herkese yürekten teşekkür ediyor, yarışmacılara başarılar diliyorum" açıklamasını yaptı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.