BAŞKAN YILMAZ’DAN KURFALLI’YA MÜJDELER

BAŞKAN YILMAZ’DAN KURFALLI’YA MÜJDELER
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kurfallı Mahallesi’nde gerçekleştirilen açık hava sinemasında çay bahçesi, kır bahçesi ve halı saha müjdeledi.
Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği açık hava sinemaları tüm mahallelerde devam ediyor. Kurfallı Mahallesi’nde kurulan perdede mahalleliler açık havada sinema keyfi yaşadı. Kapalı pazar yerinde yapılan etkinliğe Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB ve Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Sami Barlas ve Mahalle Muhtarı Yılmaz Sütçü katılarak, Çağan Irmak’ın  “Bizi Hatırla” filmini mahalleliler ile birlikte seyretti.

BAŞKAN YILMAZ: “KÖYLERİMİZ DE SİLİVRİ’NİN BİR PARÇASI”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kurfallı Mahallesi’ndeki açık hava sinema gösterimi öncesinde eski okul yerini inceledi. Bir süre önce yıkılan okul binasının bulunduğu alana çay bahçesi, nişan, kına ve düğünler için bir kır bahçesi ve halı saha yapmayı planladıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, “Muhtarımız ile problemleriniz için dertleniyoruz. Az önce teyzemiz söyledi, ‘Verdiğin ilk sözü tuttun’ dedi.

Kurfallı meydanda yaptığımız seçim öncesi konuşmada biz Silivri’yi yalnızca çarşıdan, yalnızca sahilden ibaret görmeyeceğiz dedik. Bu şehri böyle idare edeceğiz. Köyleri unutmadan, onların da Silivri’nin bir parçası olduğundan hareketle hep sizinle beraber olacağız dedik. Kurfallı Mahallemize de, Bekirli Mahallemize de geleceğiz, yazlık sinemalar kuracağız, tiyatro oynayacağız dedik. Bugün ilk ayağını yazlık sinema ile gerçekleştirdik. Kurfallı mahalleli hanımefendiler, gençler ve çocuklar ile birlikte bu sinemayı seyretmekten keyif duyuyorum. Biraz önce yıkılan okulun bahçesini gezdik.

O bölgeye güzel bir çay bahçesi yapacağız. Hanımefendilerin gidip akşamları rahat rahat oturacağı, çayını kahvesini içeceği, sohbetini edecekleri bir yer olacak. Aynı zamanda kınanızı, nişanınızı, düğününüzü yapacağınız bir kır düğünü alanını kazandıracağız. Molozlar kaldırıldıktan sonra bakacağız uygunsa çocuklarımızın, gençlerimizin sporla buluşabilmesi için de küçük bir halı saha yapacağız. Hiç merak etmeyin hem Kurfallı’nın hem Silivri’nin hem gençlerin, hem çocukların hem de hanımefendilerin bütün problemlerini tek tek çözeceğiz. Benim sizden aldığım güç ve enerji ile gece demeden gündüz demeden çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.