Bora Balcıoğlu, Silivri'de tarihi zafer konuşmasını gerçekleştirdi

Bora Balcıoğlu, Silivri'de tarihi zafer konuşmasını gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinde Silivri'nin yeni Belediye Başkanı seçilen Bora Balcıoğlu, seçim konuşmasını Silivri Sahilin'deki Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirdi.

Silivri'de yeni Belediye Başkanı seçilen Bora Balcıoğlu, seçim zaferinin ardından, Silivri Sahili Atatürk Meydanı'nda zafer konuşmasını yapmak üzere vatandaşlarla bir araya geldi. Yaklaşık 20 bin hemşerisiyle birlikte yeni bir dönemin başlangıcını kutlayan Bora Balcıoğlu "Güzel Silivri'min güzel insanları!" diye seslendiği kalabalığa umut ve heyecan dolu bir konuşma yapan Balcıoğlu, Silivri'nin tarihinde yeni bir sayfanın açıldığını müjdeledi.

248e1435-3c2a-45e1-9aa4-98ac473ea0ac.jpeg

Balcıoğlu: "Bu Akşam Silivri Kazandı"

Meydanda toplanan binlerce vatandaşa hitap eden Balcıoğlu, "Bu akşam Silivri'miz kazandı, Silivri'mizin kadınları, çocukları, yaş almış büyükleri kazandı," diyerek, zaferin sadece bir kişinin veya bir grubun değil, tüm Silivri'nin ortak başarısı olduğunu vurguladı. Balcıoğlu, seçim sonuçlarının ardından, katılımcı demokrasi anlayışıyla, tüm Silivrili vatandaşların sesini daha gür çıkaracaklarını belirtti.

317ac57d-afc1-4d6f-b08c-27dffa55c5fc.jpeg

"Hiçbir Hemşehrimizi Arkada Bırakmayacağız"

Sevgi, saygı ve huzur dolu bir Silivri vizyonunu paylaşan Balcıoğlu, "Kim olursa olsun, düşüncesi ne olursa olsun, inancı ne olursa olsun, hiçbir hemşehrimizi arkada bırakmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz," diyerek, herkesi kucaklayacaklarını ve eşit hizmet götüreceklerini ifade etti. Balcıoğlu'nun bu sözleri, meydandaki coşkuyu daha da artırdı.

98ee9b3a-ff5d-48f5-9b6c-3a54c21c3a09.jpeg

Geleceğin Silivrisi'nde Sevgi ve Huzur Var

"Geleceğin Silivrisi'nde ayrı gayrı yok," diyen Balcıoğlu, fikir alışverişi, diyalog ve karşılıklı saygının hakim olacağı bir yönetim anlayışını benimseyeceklerini belirtti. Balcıoğlu, "Geleceğin Silivrisi'nde mutluluk var" diyerek, Silivri'nin geleceğine dair olumlu ve umut verici bir tablo çizdi. Bu konuşma, Balcıoğlu'nun liderliğinde, Silivri için başlayacak olan yeni ve aydınlık dönemin habercisi oldu.

Silivri Sahili'nde yapılan bu tarihi konuşma, Balcıoğlu'nun zaferini ve Silivri'nin geleceğine dair vizyonunu kutlayan bir festival havasında geçti. Binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen bu etkinlik, Silivri'nin yeni dönemine olan inancı ve umudu perçinledi.

559c9cb7-afd6-45b0-ab03-5d065162c6e2.jpeg

578053a0-9196-4581-8733-bbb3eba7978b.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.