Hayatımda ilk kez tiyatro izledim!

Hayatımda ilk kez tiyatro izledim!
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçe merkezine uzak mesafedeki köylerde yaşayan kadınları tiyatro ile buluşturdu. 65 yaşındaki Ayla Kurt, “Bu yaşıma geldim ilk defa tiyatro izledim” dedi

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın “Silivri’de tiyatro ile tanışmayan kimse kalmayacak” sözleriyle başlattığı çalışmalar kapsamında merkeze uzak mahallelerde yaşayan Silivrililer tiyatro ile buluşmaya devam ediyor. Fenerköy, Büyüksinekli, Kurfallı, Akören, Değirmenköy ve Gümüşyaka Mahallelerinde yaşayan kadınlar hayatlarında ilk kez tiyatro seyretti. Oturdukları köylerden alınarak otobüslerle ilçe merkezinde bulunan Silivri Belediye Tiyatrosu Önder Yılmaz Sahnesi’ne getirilen kadınların heyecanı görülmeye değerdi. “Can Erik” adlı tiyatro oyununu seyreden kadınların mutlu anlarına Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da eşlik etti.

Devamını istiyoruz

Tiyatro seyretmeye gelen 65 yaşındaki Ayla Kurt, "65 yaşıma kadar tiyatro izlemedik. Ama Volkan Başkan seçimi kazanınca söz vermişti, şimdi çok güzel bir oyun seyrettik. Hiç gülmediğim kadar güldüm desem yeri. Eşimin vefatından sonra 20 yıldır gülemedik ama bu tiyatro gülmemize vesile oldu. Çok memnun kaldık, çok teşekkür ederiz. Devamını istiyoruz” dedi. İpek Tanrıyar, Murat Tavlı, Efsane Geçen, Bahri Çervatoğlu ve Nami Esatgil’in sergilediği oyun tüm kadınların beğenisini topladı. Köylerde yaşayan kadın ve çocuklara özel düzenlenen tiyatro gösterileri önümüzdeki ay devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.