Kasapoğlu'ndan havuz sözü

Kasapoğlu'ndan havuz sözü
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Silivri’de ağırladı. Başkan Yılmaz’ın yüzme havuzu talebi üzerine konuşan Bakan Kasapoğlu, “Yarı olimpik yüzme havuzunuz Silivri’ye hayırlı olsun” dedi
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor kulübü temsilcileri, antrenörler ve muhtarlar ile buluşmak üzere Silivri’ye geldi. Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Fuaye Salonu’nda düzenlenen topalantının açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu yaptı. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ise konuşmasına Bakan Kasapoğlu'na teşekkür ederek başladı. "Bakanımızla sohbet ederken Silivri’nin en büyük probleminin spor tesislerinin eksikliği olduğunu konuştuk" diyen Yılmaz, "Maalesef ki uzun yıllardır Silivri’miz, Silivrispor’a, amatör spor kulüplerine, bireysel sporlara alan açacak alt yapı yatırımlarından hiçbir şekilde faydalanamadı. Biz yola çıkarken; mutlu çocuk, mutlu genç, mutlu aile, mutlu Silivri ve Marka Kent Silivri dedik. Bu Marka Kenti yeniden inşa edecek yegane varlıklar çocuklarımız ve gençlerimiz. 39 ilçede kapalı yüzme havuzu olmayan tek ilçe Silivri! Gençlerimiz, çocuklarımız, hiç merak etmeyin havuzumuzu da Silivri’mize yapacağız, bir değil üç tane yapacağız" dedi.


2 ay içerisinde başlanacak

Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın taleplerine yanıt veren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Silivri'de denizle iç içesiniz ama madem burada havuzunuz yok, inşallah ilk fırsatta yarı olimpik havuzunuzun Silivri'ye hayırlı olması müjdesini sizinle paylaşmak istiyorum. Spor, Silivri için önemli. İlk olarak havuzun 2 ay içerisinde gerekli prosedürlerini tamamlayarak başlayacağız. Kadınların öncelikli kullanacağı şekilde havuzunuz hizmete girecek" ifadelerini kullandı. Sporcu zihniyeti ile kendisini geleceğe hazırlayan gençlerin, pek çok alanda başarılı olduklarını aktaran Bakan Kasapoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın büyükşehir belediye başkanlığı döneminden bu yana spora ve sporcuya verdiği destek apaçık ortada. Özellikle son 17 yılda ortaya konan sportif yatırımlar devasa boyutta, inşallah bundan sonraki süreçte eksik noktaları tamamlayarak, her yaştan insanımızı sporla buluşturarak inşallah sporu yaygınlaştıracağız ve başarılı sporcular yetiştireceğiz” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.