Kazanımları savunmak onurdu

Kazanımları savunmak onurdu
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “İmkansızlıklar içerisinde elde ettiğimiz kazanımları her daim savunmak ve korumak üzerimize düşen onurlu bir vazifedir” dedi
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesajı yayınladı. Başkan Yılmaz, “30 Ağustos 1922 tarihi, Türk milletinin Anadolu topraklarında kalıcı olduğunun bir vesikası ve bir istiklal nişanesidir. Millet olma şuurunu daima muhafaza ve müdafaa eden atalarımız, birçok muharebeyi zaferle sonuçlandırmış; şanlı mazisine altın harflerle kazımıştır. Her ne şartta olursa olsun, bekasına hançer saplama arzusundaki düşmanlara ‘dur’ diyebilecek iradeye sahip olan ecdadımız, 97 yıl önce yedi düvele karşı emsalsiz şekilde cenk ederek hürriyetini zaferle taçlandırmıştır. 30 Ağustos Zaferi bu sebeple çok önemlidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini oluşturan bu tarih, Türk’ün hiçbir zaman yok edilemeyeceğini ifade eden derin mesajlar vermektedir” dedi.

İmkansızlık içinde elde edildi

Zafere kolay ulaşılmadığını da anlatan Yılmaz, “İmkansızlıklar içerisinde elde ettiğimiz kazanımları her daim savunmak ve korumak üzerimize düşen onurlu bir vazifedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı Milli Mücadele’nin muvaffak olması, hedeflerimize ulaşmak için geçmişten aldığımız en büyük ilhamdır. Doğu’dan Batı’ya, Kuzey’den Güney’e Türkiye Cumhuriyeti bir bütündür.Aynı kenetlenme örneği ile ‘Lider Ülke Türkiye’ yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Kurtuluş mücadelesini idrak eden gelecek nesil milli kimliğimize yönelik tehditlere geçit vermeyeceği gibi, cumhuriyetimizin işaret ettiği yolda yılmadan yorulmadan ilerleyecektir.  Bu ifadelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Milli Mücadele boyunca canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, yüce Türk milletinin Zafer Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.