Miniklerden ebru çalışması

Miniklerden ebru çalışması
Silivri Belediyesi’nin düzenlediği Anne Çocuk Atölye Çalışmaları kapsamında minik çocuklar anneleri ile birlikte ebru çalışmaları yaptı

Silivri Belediyesi Kültür Müdürlüğü Anne Çocuk Atölyeleri devam ediyor. Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlik Takvimi’nde yer alan Anne Çocuk Atölye Çalışmaları kapsamında ebru sanatı çalışması yapıldı. Anneleri ile birlikte ebru öğrenmeye gelen çocuklar hayal güçlerini geliştirme imkânı bulurken aynı zamanda yeni arkadaşlar da edinerek yarıyıl tatillerini keyifli bir şekilde geçiriyor.

Yeni arkadaşlar edindik

Çocukların yoğun ilgi gösterdiği ve anneleri ile birlikte hem öğrenip hem de eğlenceli saatler geçirdiği Anne Çocuk Atölye Çalışmaları etkinliğine katılan Hasan Özvarnalı İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi ikiz kardeşler Zehra Eda Kurt ve Zeynep Ela Kurt, Silivri Belediye TV ekibine ilk kez ebru çalışması yaptıklarını anlatarak atölyede ebru yapmanın yanı sıra yeni arkadaşlar da edindiklerini söylediler ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür ettiler. Sabah 10.00 -16.00 saatleri arasında gerçekleşen Anne Çocuk Ebru Sanatı Atölye çalışması katılımcı ve eğitmenler ile birlikte günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.