Silivri'de gündem gazetecilik

Silivri'de gündem gazetecilik
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçedeki basın mensuplarıyla Danamandıra Gölet’te bir araya geldi. İstanbul Gazeteciler Dernek (İGD) Başkanı Mehmet Mert'in de katıldığı buluşmada basının sorunları masaya yatırıldı
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’na rastlayan festival takviminin yoğunluğu nedeniyle ertelenen buluşma programı Danamandıra Gölet’te gerçekleştirildi. Gazetecileri misafir eden Başkan Yılmaz, sürdürmekte olduğu çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı. Danamandıra Mahallesi Muhtarı Cengiz Çelik’in de katıldığı buluşma fotoğraf çektirilmesinin ardından sona erdi.


Gazeteciler değerlidir

Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Yılmaz, İGD Başkanı Mehmet Mert'e de çalışmalarında başarılar dileyerek, “Gazetecilik zor bir meslek. Hem zor hem de meşakati yüksek bir iş. Gazetecilere her zaman saygı duyuyor her zaman özgürce haberciliklerini yapabilmelerini destekliyoruz. Kamuoyunun sağlıklı haberler alabilmesi adına gazetecilerimizin baskı altında kalmadan çalışmalarını destekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.