Silivri'de karpuz zamanı

Silivri'de karpuz zamanı
Sulama yapılmadan yetiştirilen Kadıköy Karpuzu’nun tanıtılması için SilivriBelediyesi’nin düzenleyeceği 8’inci Karpuz Festivali 1 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek.
 Silivri Belediyesi’nin düzenleyeceği son tarım festivali olan 8’inci Kadıköy Karpuz Festivali hazırlıkları tamamlandı. Hiçbir sulama yapılmadan yetiştirilen Kadıköy Karpuzu, 1 Eylül Pazar Günü gerçekleştirilecek birbirinden eğlenceli etkinliklerle tüm Türkiye’ye tanıtılacak. Festival programı kapsamında ilk olarak En Lezzetli Karpuz seçilecek. Yarışmalar devam ederken sergi alanları ve satış stantları ziyarete açık olacak. Sahne programları kapsamında ise ünlü sanatçı Altay Silivrililer ile buluşacak.

Zafer Bayramı yürüyüşü de var

Silivri Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Zafer Yürüyüşü düzenleyecek. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz bu coşkulu yürüyüşe tüm hemşehrilerini davet ederek, “30 Ağustos 1922 tarihi çok önemlidir. İmkansızlıklar içerisinde elde ettiğimiz kazanımları her daim savunmak ve korumak üzerimize düşen onurlu bir vazifedir. Aynı 97 yıl önceki gibi birlik ve beraberlikle tüm hemşehrilerimi 30 Ağustos Cuma günü saat 20.00’da belediye binamız önünde buluşmaya davet ediyorum.” dedi. Belediye binası önünden başlayan zafer yürüyüşü, Silivri Sahili Atatürk Meydanı’nda son bulacak. Yürüyüş sonunda en eski askeri bandolardan biri olan mehter takımı konser verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.