Silivri'ye okul müjdesi

Silivri'ye okul müjdesi
Çeltik Mahallesi’nde kurulan Gönül Sofrası’nda konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Mahallemizin en büyük sorunu okul. Sizlere müjdeyi gönül soframızda vermek istiyorum; en az 10 derslikli bir okul inşa edeceğiz” dedi

Silivri Belediyesi, Ramazan Ayı’nın 22. gününde Gönül Sofralarını Çeltik Mahallesi’nde kurdu. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar sofralarına, Başkan Yılmaz’ın yanı sıra MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Çeltik Mahallesi Muhtarı Behzat Demir, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve mahalleliler katıldı. Gönül Sofrasında buluşan Çeltik sakinleri birlikte oruç açtı.


Problemleri tek tek çözeceğiz

İftar programında konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, mahallenin sorunları için çözüm mesajı verdi. Başkan Yılmaz, Silivri’yi bütüncül bir anlayışla yöneteceklerini belirterek şunları söyledi: “35 mahalleden oluşan Silivri’mizde her akşam bir gönül sofrası kurup beraberce iftar yapıyoruz. Biz seçimden önce Silivri çarşıdan, sahilden ibaret değil, yalnızca buralardan ibaret gören bir anlayışla Silivri’yi yönetirseniz Çeltik’i, Sayalar’ı mutsuz edersiniz demiştik. Bütüncül bir anlayışla Silivri’yi yönetmeliyiz.

Dini inancı, mezhebi, memleketi ne olursa olsun, Silivri’nin hoşgörü kültüründe, o güzel coğrafyasında herkese yer var. Çocuklarınız gençleriniz Silivri’de yaşamaktan mutlu olacak. Silivri’nin merkezinde ne varsa mahallelerinde de olacak. Bayramdan sonra gelip yarım günümüzü Çeltik’in problemlerine ayıracağız. Çeltik’te okul, spor sahası, sağlık ve yol problemi hepsini biliyorum. Bu mahallemiz Silivri’nin en müstesna yerlerinden biri ama mezarlığın etrafı dahil bir çok yer hala çamur, kaldırım dahi yok. Evelallah bunların hepsini çözeceğiz. Buranın en az 10 derslikli bir okula ihtiyacı var. İstanbul Valisi Sayın Ali Yerlikaya ile de görüştük. Valilik programına yetişmezse, bir bağışçımız Çeltik’e okul yapmaya gönüllü olarak hazır hiç merak etmeyin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.