VOLKAN YILMAZ, BAKAN SOYLU İLE BİRLİKTE SAHUR YAPTI

VOLKAN YILMAZ, BAKAN SOYLU İLE BİRLİKTE SAHUR YAPTI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yöre dernekleri için düzenlenen sahur programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Silivri’de yöre dernekleri için yapılan sahur programına katıldı. Bakan Soylu’yu Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Güngör Kırarslan, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve BBP İlçe Başkanı Ramiz Aksu karşıladı. Yöre derneklerinin başkan ve yöneticilerinin hazır bulunduğu programda konuşma yapan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Bakan Soylu’ya ziyaretleri için teşekkür etti. Cumhur İttifakı’nın önemini belirterek İstanbul seçimlerinin kazanılacağını ifade eden Başkan Yılmaz, şu mesajları verdi: “Silivri’ye geldiği ve bizlerle olduğu için sayın bakanımıza teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanı olarak huzurlarınızdayım. 28 Aralık’ta bizi bu göreve layık gören çok kıymetli cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve evladı olmaktan gurur duyduğum genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye mahcup olmadık. Her zaman söylemiştim, omuzlarıma yüklenen bu manevi sorumluluğun farkındayım ve kaldırabileceğimi taşıyabileceğimi ifade ettim. Cumhur İttifakı’nın paydaşları olarak AK Partili, Milliyetçi Hareket Partili ve Büyük Birlik Partili kardeşlerimle hiç azımsanmayacak bir başarıya imza attık. Ama her zaman söylediğim gibi bu başarıyı buruk yaşadık. Cumhur İttifakı’nın AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Binali Yıldırım’ın, bu seçimi çeşitli hile ve oyunlardan sebeple zaferle taçlandıramaması bizi üzdü. Sayın bakanım Silivri’ye geldiğinde söz vermiştim ‘Biz Silivri’de bu seçimi alacağız’ dedim. Şimdi tekrar tekrar söylüyorum, varlık sebebi olarak gördüğümüz devleti ebet müddet kılmak ülküsüyle siyaset yapan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesi olan Türk Milliyetçiliğini tüm kadrolarına nakşetmiş siyasetçiler olarak ne dedik; Cumhur İttifakı’nda makam yok, koltuk yok, mevki yok dedik. Cumhur İttifakı’nda bayrak var, devlet var, Kur’an var, ezan var dedik. Ben herkesten şunu istirham ediyorum, 23 Haziran için hiçbir mazeret üretmeden çok çalışmalıyız. Bunu hem cumhurbaşkanımız hem genel başkanımız söylediler ve bu seçimin basit bir seçim olmadığını anlattılar. Cumhur İttifakı’nın ruhunu özümsemiş insanlar olarak buradan hareketle önce kendi arkadaşlarımıza gideceğiz. Sadece kendi içerimizde çalışsak bu seçimi en az 250 bin farkla kazanabilecek güçteyiz. Biz bu ülkeyi karşılıksız seven vatan evlatları olarak, yarım kalan hesabı 23 Haziran’da sandıkta görmemiz lazım diyorum, hepinize hayırlı sahurlar ve hayırlı ramazanlar diliyorum.”        

BAKAN SOYLU: “HİZMETLER İÇİN EMRE AMADEYİZ”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Silivri’de seçimlerin kazanılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Silivri’nin hizmete kavuşması için tüm gayreti göstereceğini dile getiren Bakan Soylu, şu konuşmayı yaptı: “Hepinizi saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum. Silivri’de Cumhur İttifakı’nın adayı, Milliyetçi Hareket Partimizin adayı, kıymetli belediye başkanımızı belediye başkanlığına getirdiniz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bilmenizi istiyorum ki, meydandaki mitingimizde de söylemiştim; burada yapılacak hizmetler için emre amadeyiz. Gücümüz neye yetiyorsa, elimizden ne geliyorsa, Silivri’nin bir adım daha ileriye gidebilmesi için elden gelen her şeyi yapacağız. Bunun icraatını ortaya koyan çabayı göreceksiniz. İnşallah Volkan başkan burada çok başarılı olacak. İnşallah Silivri’de Cumhur İttifakı anlayışına oy veren hemşerilerimizi mahcup etmeyeceğiz. Bunu bir fırsat olarak değerlendireceğiz ve 5 yıl hizmet edeceğiz. Tabi 23 Haziran’da başka bir randevumuz var. YSK’nın karar verdiği doğrultusu da bir seçime gidiyoruz. Silivri’de tek yumruk olup seçimi kazandınız. Minnettarız ve müteşekkiriz. Yine mahcup olmamak için çok çalışacağız. Bir taraftan ilçe başkanlarımız, bir taraftan Volkan başkanımız, omuz omuza bu mücadeleyi gerçekleştireceğiz ve bu mücadeleden başarıyla çıkacağız. Biz uykusuz kalabiliriz ama bizden sonraki nesiller uykusuz kalmasın diye çalışıyoruz. Tekrar söylemek gerekirse Silivri bize büyük moral verdi, çok teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun.”

Bakan Süleyman Soylu, seçimlerde yapılan usulsüzlükleri de anlatarak mağdur kişinin AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım olduğunu söyledi ve Cumhur İttifakı’nın İstanbul seçimlerinden zaferle çıkacağını vurguladı. Konuşmasını tamamlamasının ardından hemşerileriyle fotoğraf çektiren Bakan Soylu, bir süre sohbet ettikten sonra Silivri’den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.