Yükünüze ortak olacağım

Yükünüze ortak olacağım
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde Kavaklı Mahallesi’nde gönül sofraları kuruldu. Yılmaz, “Size söz veriyorum 5 yıl boyunca yükünüze ortak olacağım” diyerek ilçe sakinlerine destek sözü verdi
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ilçenin dört bir yanında kurdurduğu gönül sofraları, Ramazan ayının 8. gününde Kavaklı Mahallesi ile devam etti. Mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği iftar programı Kuran-ı Kerim okunması ile başladı. Gönül sofralarında buluşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren, Kavaklı Hürriyet Mahallesi Muhtarı İsmail Avcı, Kavaklı Merkez Mahallesi Muhtarı Gökan Yıldız, belediye meclis üyeleri ve mahalleliler ezanın okunmasıyla birlikte oruç açtı.

Dünya malı dünyada kalır

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, programda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Hiç merak etmeyin 5 yıl boyunca sizin yükünüze ortak olacağım. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayınızı tebrik ediyor, hayırlar getirmesini cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Allah veren elden razı olsun. Veren elin de alan eli görmediği bir yardımlaşma düzenini Silivri ölçeğinde tesis etmek zorundayız. Yardım alan kardeşimizin aldığı yardımı kimsenin görmemesi, ama bu yardımları yapan ellerin de motive edilmesi, onurlandırılması gerekiyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından söylediği gibi Ramazan ayının teması İnfak. İnfak; bizim zenginliklerimizi, ticari hayattaki kazançlarımızı ihtiyaç sahipleri ile paylaşma halidir. Dünya malını bir tarafa bırakıp kazandıklarından fitre, zekat, hayır hasenat gibi yardımlar yapabilmektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.