Akgün, Paris ziyaretini yarıda kesti

Akgün, Paris ziyaretini yarıda kesti
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, karla mücadele esnasında tuzlama aracıyla geçirdiği kazada hayatını kaybeden belediye atölye garaj baş şoförü Seyfettin Öpçin’in cenazesine katılmak üzere, “Avrupa 12 Yıldız Şehir Unvanı” sertifikasını almak

Paris'te bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, telefonla kaza haberini alır almaz programını yarıda keserek yurda dönme kararı aldı. İlk uçakla yurda dönen Başkan Dr. Hasan Akgün şunları söyledi:

"Çok çalışkan, dürüst ve herkes tarafından sevilen bir arkadaşımızı, bir personelimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim.Görev şehidimiz Seyfettin Öpçin'i yarın mesai arkadaşları, sevenleri ve ailesiyle son yolculuğuna uğurlayacağız.Büyükçekmece ailem her şeyden önce gelir. Arkadaşımızın ailesi ve sevenleriyle bu gün burada olmam gerekiyordu. Buna karar verdim ve döndüm. Ayrıca kazadan yaralı olarak kurtulan diğer şoför arkadaşımız Reşat Bilmez'e de acil şifalar diliyorum. Ailesine ve sevdiklerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kendisini de hastanede ziyaret edeceğim."   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.