Ankara'da bombalı saldırı: 28 ölü, 61 yaralı

Ankara'da bombalı saldırı: 28 ölü, 61 yaralı
Ankara'da askeri servis aracına bombalı saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre 28 kişi hayatını kaybetti, 61 kişi de yaralandı
Ankara’daki bombalı saldırı sonucu hayatını kaybedenlerin cenazeleri, hastanelerdeki işlemlerinin ardından Keçiören’deki Adli Tıp Kurumu’na getirilmeye başlandı.
Başkent’teki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin cenazeleri Keçiören’deki Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığı’na getiriliyor. Yakınlarından haber alamayan çok sayıda kişi Adli Tıp Kurumu önünde yetkililerden bilgi almaya çalışıyor. Adli Tıp Kurumu bahçesine Keçiören Belediyesi tarafından çadır kuruldu.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu kan ihtiyacı olmadığını söyledi 


Yaralılardan 3'ü ameliyata alındı

Başkentin en merkezi yeri olan, askeri kurumların ve lojmanların bulunduğu Devlet Mahallesi'ndeki saldırı, saat 18.30'da, bomba yüklü araçla gerçekleştirildi. Ankara'nın bir çok yerinde duyulan patlamanın ardından iki askeri servis aracı bir anda alev topuna döndü.

Polis, bölgede yeni bir patlama olasılığına karşın çevredekilere "Uzaklaşın" uyarısı yaptı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, askeri servis araçlarının geçişi sırasında meydana gelen patlamanın olduğu yerde çalışmalarına başladı. İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'taki olay yerinde çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

Olay yerinde en ufak ayrıntı değerlendiriliyor. Saldırıyı gerçekleştirenlerle ilgili bir bilgi yok ve henüz bir açıklama da yapılmadı.
 
Otopsi çalışmalarına başlandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.