Beşiktaş'ta toprak kayması

Beşiktaş'ta toprak kayması
Beşiktaş'ta, saat 06.00 sıralarında, iki katlı binanın üzerine toprak kaydı. Evde kimsenin olmaması can kaybını engelledi ve rahat bir nefes aldırdı.
Beşiktaş, Arnavuktöy Mahallesi, Sekmanlar Caddesi üzerinde bulunan iki katlı binada, toprak kayması nedeniyle göçük meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yapılan incelemelerde içeride kimsenin olmadığı tespit edildi ve faciayı küçük bir şans engelledi.



YAĞIŞ SEBEP OLDU

Olay, saat 06.00 sıralarında Beşiktaş Arnavutköy Sekbanlar Caddesi üzerindeki iki katlı bir binada meydana geldi. Gece saatlerinde süren yağış nedeniyle toprak kayması meydana geldi.



FACİAYI ŞANS ENGELLEDİ

Kayan toprak iki katlı bir binanın ikinci katına düştü. Kaymanın etkisiyle binanın ikinci katı çöktü. Olayın yaşanması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaptığı araştırma sonucunda binada kimseye rastlanmadı. Heyelan sırasında binada kimsenin olmaması ise büyük bir faciayı önledi.



EŞYALAR SOKAKLARA SAÇILDI

Öte yandan katın çökmesi nedeniyle kattaki eşyalarda dışarıya saçıldı. Olaydan sonra halen daha toprak parçalarının kaydığı gözlenirken, yeşil alandaki ağaçların devrildiği, çimlerin ise birbirinden ayrıldığı görüldü.



"YAN BİNA SAHİBİ DOĞAYLA OYNADI"

Mahallelinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen bina sahibi Ahmet Kırmızı, yan komşusunu suçladı. Ahmet Kırmızı, "İçeride bir yakınım yok. Bu adam, yan taraftaki adam her tarafla oynadı doğayla. Doğadaki topraklara elledi, ağaçları söktü, taşları çaldı herşeyi yaptı. Bu adam oynadı yan taraftaki adam 33 numaradaki Ahmet Nail. Buranın çökmesine sebep o. Her tarafa şikayet ettim. Hiçbir yerden gelmediler. Boğaziçi'nden şikayet ettim, Beyaz Masa'ya şikayet ettim, Beşiktaş'a şikayet ettim, etmediğim yer kalmadı. Kimse de müdahale etmiyor. Şikayetçiyim tabi şikayetçi olacağım" dedi. Bir sokak sakini ise, "Bir tane adam da ne yapıyorsun demiyor buna. Ne belediye ne büyükşehir ne Beşiktaş Belediyesi" diye tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.