Ekmel Bey İstanbul'da

Ekmel Bey İstanbul'da
Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı yarın akşam (6 Temmuz 2014 Pazar) İstanbul Sultangazi'de iftar yemeğine katılıyor.
Ekmeleddin İhsanoğlu ve Gürsel Tekin Sultangazi’ye Geliyor


CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanlığına aday gösterdiği, DSP, DP ve BTP'nin desteklediği Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu çatı adayı Pazar günü Sultangazi’ye gelecek. İhsanoğlu Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Örgütü’nün düzenleyeceği sokak iftarına katılacak. İftar öncesi Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu , CHP Sultangazi ilçe başkanı Ali Boztaş ve CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Amasya Milletvekili Ramis Topal, Silivri Belediye Başkan Özcan Işıklar ile Sultangazili esnafları da ziyaret edecek.


Sultangazi'deki iftara bölgemizden de çok sayıda otobüs kaldırılıyor.




Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Örgütü’nün düzenleyeceği sokak iftarına programı öncesi programı öncesi CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin Sultangazi ilçesine giderek hazırlıkları yerinde izledi ve iftar programı ilçe başkanı Ali Boztaş'dan Bilgi aldı 



Öte yandan yine yarın (6 Temmuz 2014 Pazar) saat 14.00'de CHP Büyükçekmece'de Cumhurbaşkanlığı seçimleri konu başlıklı bir örgüt toplantısı yapılacak.
Toplantıya CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve bazı genel başkan yardımcılarının katılması da bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.