Erdoğan'ın Evinin Önünde Silah Sesleri

Erdoğan'ın Evinin Önünde Silah Sesleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar Kısıklı'da sabah saatlerinde silah sesleri duyuldu.


73 yaşındaki Başkan'a 23'lük sevgili 73 yaşındaki Başkan'a 23'lük sevgili57 yaş küçük playboy modeliyle evlendi 57 yaş küçük playboy modeliyle evlendiTatlıses sarsıldı! Tatlıses sarsıldı!Anne ve bebeğin mezarları birleşti Anne ve bebeğin mezarları birleştiSokak ortasında göğüs şov yaptı Sokak ortasında göğüs şov yaptıKanserli bir köpeğin son günleri Kanserli bir köpeğin son günleriBu görüntüler aklınızı alacak Bu görüntüler aklınızı alacak39 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi 39 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendiAz kalsın ölüyordu! Az kalsın ölüyordu!Köprüde striptiz Köprüde striptizSokak ortasında yaptılar Sokak ortasında yaptılar



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar Kısıklı'da Sabah saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı.

ERDOĞAN DA EVDEYDİ

Edinilen bilgiye göre, Kısıklı Caddesi'nde ilerleyen 34 TZ 1290 plakalı kamyonetteki iki kişi arasında tartışma çıktı. İki kişiden biri silahını çıkarıp ateş etti. Bu sırada Erdoğan evde olduğu için Kısıklı Caddesi üzerinde önlem alan Cumhurbaşkanlığı korumaları ve Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

YERE YATTI, SİLAHI BIRAKTI

Araç durduruldu, silahlı kişi aşağıya indirildi. Şüpheli kişi, polislerin ikazı üzerine yere yatarak silahını bıraktı. Cumhurbaşkanlığı koruma polisleri ve önleyici hizmetler büro amirliğine bağlı ekipler iki şüpheliyi gözaltına aldı. Ateşlenen silah da polis ekipleri tarafından alınarak incelenmek üzere polis merkezine götürüldü. Gözaltına alınan şüpheliler de polis merkezine götürülürken, cadde ortasındaki araç olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otoparka çekildi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.