Esenyurt'ta PKK'ya Operasyon, 7 Gözaltı

Esenyurt'ta PKK'ya Operasyon, 7 Gözaltı
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, sabah saatlerinde Esenyurt'ta terör örgütü PKK'ya yönelik şafak operasyonu düzenledi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, sabah saatlerinde Esenyurt'ta terör örgütü PKK'ya yönelik şafak operasyonu düzenledi. Operasyon kapsamında 7 şüpheli gözaltına alındı.

TEM ekipleri, operasyon kapsamında 16 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Operasyona Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve ilçe ekiplerinin katıldığı öğrenildi. Arama yapılacak adreslerin bulunduğu sokaklarda TOMA ve Akreplerle geniş güvenlik önlemi alındı. Adreslerde yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca, 26 mermi ile yazılı örgütsel dokümanlar ele geçirildiği öğrenildi. Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre, gözaltına alınan 7 şüphelinin daha önce sokak eylemlerine katıldıkları ve ilçede yeni eylem hazırlığında oldukları öne sürüldü.

Şüpheliler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.