Galatatasaray'ın 1 golüne karşılık Real'den 6

Galatatasaray'ın 1 golüne karşılık Real'den 6
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne kabus gibi başladı ve Real Madrid'e 6-1 yenildi.

Her şey Galatasaray'ın istediği gibi başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili olan temsilcimiz net fırsatlardan yararlanamazken, ilerleyen dakikalarda Real Madrid oyunda üstünlüğünü kurdu ve maçtan 6-1 galip ayrıldı.

İLK YARI
Galatasaray maça hızlı başlarken ilk tehlike Melo ile geldi. Brezilyalı henüz 2. dakikada cezasahası dışından çok sert vurdu, Casillas kornere çeldi. 17'inci dakikada Galatasaray bir kez daha gole yaklaştı. Sağ kanattan Selçuk'un cezasahası içerisine ortasında Sneijder ve Drogba birlikte topa yükseldi. Sneijder'ın etkisiz kafa vuruşunda top kaleci Casillas'ın ellerinde kaldı.

Oyunda üstünlüğünü sürdüren Galatasaray, 30'uncu dakikada bir kez daha gole yaklaştı. Ara pasında Sneijder topla cezasahası sol içine girdi. Arkada top bekleyen Burak'a pasını göndermek istedi, son anda araya giren Ramos topu kornere gönderdi ve tehlikeyi önledi.

Sneijder, sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Melo altıpas ön çizgisi üzerinde kafayı vurdu, Diego Lopez son anda soluna yatarak mutlak golü önledi.

REAL'İN GOLÜ GELDİ
Galatasaray oyunda üstün bir görüntü sergilerken, Real Madrid'in golü geldi. Bu dakikada ortasahanın sağından Di Maria cezayayı üzerine ortaladı. Isco, Eboue'ye rağmen topu kontrol etti, ardından yerden vurdu, direğe çarpan top ağlarla buluştu.

Galatasaray oyunda üstün bir görüntü sergilerken, Real Madrid'in golü geldi. Bu dakikada ortasahanın sağından Di Maria cezayayı üzerine ortaladı. Isco, Eboue'ye rağmen topu kontrol etti, ardından yerden vurdu, direğe çarpan top ağlarla buluştu. İlk yarı 1-0 Real Madrid'in üstünlüğüyle tamamlandı.

İKİNCİ YARI
2. yarıya Galatasaray, Drogba'sız çıktı. İlk yarıda Pepe'yle mücadelesinde sakatlanan golcü oyuncu, 2. yarı yerini Amrabat'a bıraktı.

REAL MADRİD'DEN GOL YAĞMURU
İkinci yarıya Real Madrid hızlı başladı. Önce Angel Di Maria ardından Cristiano Ronaldo'nun şutlarında Muslera gole izin vermedi ve farkın 2'ye çıkmasını önledi. Aynı dakikada sol kanattan Amrabat altıpas ön çizgisi üzerine ortaladı. Burak bomboş pozisyonda yükseldi kafayı vurdu, top yan direğin hemen yanından auta gitti. Galatasaray mutlak bir golden oldu.

54'üncü dakikada Real Madrid'in 2. golü geldi. Di Maria'nın yükseklik kazandırdığı top, Galatasaray defansından sarkıp Benzema'nın önünde kaldı. Fransız oyuncu cezasahasına kadar gidip şutunu çekti, top 2. kez Galatasaray ağlarıyla buluştu. 10 dakika sonra ise bu kez Cristiano Ronaldo'nun golü geldi. Di Maria, cezasahasına sağdan girdi, Muslera'ya rağmen arka direğe ortaladı. Isco'nun kafa vuruşunda topu altıpas ön çizgisi üzerinde önünde bulan Ronaldo, topu ağlara gönderdi ve Real Madrid'i 3-0 öne geçirdi.

66'ıncı dakikada Sağ kanattan cezasahına Bale'in ortasında Ramos kafayı vurdu. Muslera'dan dönen topu Ronaldo ağlara gönderdi ve Porkekizli yıldız farkı 4'e çıkardı.

Real Madrid, ilerleyen dakikalarda oyunu rölantiye alırken zaman zaman Galatasaray kalesinde tehlikeli ataklar gerçekleştirdi. 81'de ise 5'inci golü buldu. Ronaldo soldan topu cezasahasına taşıyıp, arka direğe bıraktı. Benzema'ya dokunmak kaldı ve top 5. kez Galatasaray ağlarıyla buluştu.

84'te ise Umut Bulut, ağları havalandırmasına karşın bu gol teselliden öteye gidemedi. Cristiano Ronaldo uzatma dakikalarında bir kez daha sahneye çıktı. Cezasahası sol içinde Chedjou, Selçuk ve Dany'ye rağmen tupu ağlara gönderdi ve skoru belirledi: Galatasaray 1 Real Madrid 6.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.