İstanbul emniyetinde flaş atamalar

İstanbul emniyetinde flaş atamalar
İstanbul'un 39 ilçesinin Emniyet müdürleri belirlendi. Emniyet Atama Kararnamesinde ayrıca yeni Şube Müdürleri de açıklandı. İstanbul Valisi Vasip Şahin atamaları onayladı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde her yıl gerçekleştirilen il içi atamalar belli oldu. İstanbul'un 39 ilçesinin Emniyet müdürleri belirlendi. Emniyet Atama Kararnamesinde ayrıca yeni Şube Müdürleri de açıklandı. İstanbul Valisi Vasip Şahin atamaları onayladı.
6 ilçe emniyet müdürü ile 7 şube müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı oldu. Yeni atamalara göre, 22 ilçe müdürünün, 22 şube müdürünün, 12 ilçe emniyet müdür yardımcısı ile 9 şube müdür yardımcısının arasında bulunduğu toplam 65 atama yapıldı. 
Yeni Terörle Mücadele Şube Müdürü Gökhan Nazlım oldu... İstihbarat, Organize, Mali Şube ve Kaçakçılık Şube Müdürleri görevlerinde kaldı. Personel Şube Müdürlüğü'ne Gökhan Bambal atandı. Personel Şube eski Müdürü Ömer Kumlu ise Eyüp Sultan İlçe Emniyet Müdürü oldu. Medya - Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürü Murat Çaykara yapıldı. Medya - Halkla İlişkiler ve Protokol eski Şube Müdürü Hüseyin Güleç ise Beykoz İlçe Emniyet Müdürü oldu. Atatürk Havalimanı Şube Müdürü ise Deniz Engin oldu. Organize, Mali, Kaçakçılık ve Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele Şube Müdürlüklerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gaffar Demir ise birim amiri emrine çekildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.