Manisa'da asker karakolu taradı: 3 şehit

Manisa'da asker karakolu taradı: 3 şehit
Son dakika haberi Manisa’nın Kula ilçesinden geldi...
Kula Jandarma Karakolu'nda görev yapan bir er, elindeki otomatik piyade tüfeği ile koğuşta uyuyan erlere ateş açarak 3 silah arkadaşını şehit etti, 3'ünü yaraladı, daha sonra da kendini vurdu

Gece saat 03.30 sıralarında otomatik piyade tüfeği ile koğuş içerisinde uyuyan arkadaşlarına ateş açan bir asker, 3 silah arkadaşını şehit etti. Daha sonra aynı silahla kendini vurdu.
 
3 ASKER ŞEHİT OLDU


Olayda 3 asker şehit olurken intihar eden askerle birlikte 4 kişi hayatını kaybetti, 3 asker de yaralandı.

Yaralı askerler, 112 acil ekipleri tarafından Kula Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı 3 asker Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 


 
VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI


Manisa Valiliği’nden  3 askerin şehit olduğu, 3 askerin de yaralandığı olayla ilgili şu açıklama yapıldı: "İlimiz Kula İlçe Jandarma Komutanlığı’nda vatani görevini yapan bir jandarma erin kişisel nedenlerden kaynaklandığı düşünülen bir gerekçe ile 11.07.2017 tarihi saat 03:20´de askerlerin istirahatta bulunduğu bir anda koğuşu otomatik silahla taraması sonucu üç askerimiz şehit olmuş, üç askerimiz yaralanmıştır. Yaralı jandarma erlerin tedavileri Salihli Devlet Hastanesi’nde sürmekte olup şu anda hayati tehlikeleri yoktur. Birlikte görev yapan diğer askerlerimizin herhangi bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Olayı müteakiben fail jandarma er intihar etmek suretiyle hayatına son vermiştir. Olay ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır. Şehit ailelerine gerekli bildirimler yapıldıktan sonra şehit ve yaralı bilgileri kamuoyu ile paylaşılacaktır. Aziz milletimize ve kederli ailelere başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ederiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.