Meclis'te AK Partili ve MHP'li milletvekilleri arasında kavga

Meclis'te AK Partili ve MHP'li milletvekilleri arasında kavga
TBMM Genel Kurul Salonu'nda AK Parti ve MHP milletvekilleri arasında kavga çıktı. Kavgada bazı vekillerin aldıkları darbeler nedeniyle vücutlarının bazı yerlerinin kanadığı görüldü.


TBMM Genel Kurulu saat 14.00'da TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı yönetiminde başladı.


MHP Grubu, sınır komşularımızdaki çatışmalara Türkiye'den katılımın araştırılması önergesinin bugün görüşülmesi önerisi'nde bulundu. Bu öneri üzerinde iktidar ile muhalefet partileri arasında sözlü tartışmalar yaşandı. Önergenin oylanması sırasında CHP 'yoklama' talep etti. Elektronik yapılan oylama sırasında TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı toplantı yeter sayısının olduğunu açıkladı.

Ancak CHP'li milletvekilleri 'mükerrer' oy iddiasında bulundu. Belirttikleri isimlerdeki milletvekillerine seslenildi. 2 AK Partili milletvekili Genel Kurulu salonunda olmayınca birleşime 15 dakika ara verildi.  Bu sırada TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, 'Sahtekarlar' diye bağırdı. Bu söze çok sayıda partili milletvekili tepki gösterdi. Genel Kurul salonu ara nedeniyle boşaldığı sırada, Genel Kurul Salonundan muhalefet kulisine geçişi sağlayan Genel Kurulu Salonunun köşesinde bir anda kavga çıktı. MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ile Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, tekme-tokat birbirine girdi. Milletvekilleri yere düşerken, Şahin ve Uzunırmak'ın yüzünden kan aktığı görüldü. Yaşanan itişmelerin ardından kavga araya giren diğer milletvekilleri tarafından sonlandırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.