METEOROLOJİ'DEN UYARI

METEOROLOJİ'DEN UYARI
Marmara'da günlerdir süren sıcak hava yerini yağışa bıraktı. İstanbul'da öğle vakti hava birden simsiyah oldu. Önce gökyüzü karardı. Ardından kuvvetli sağanak, zaman zaman da dolu başladı. Kuvvetli rüzgarın eşlik ettiği yağış sırasında gökgürültüsü ve şim
 

Beylikdüzü Bahçeşehir çevresinde etkili olan yağış 14. 00 sıralarında Bağcılar ve çevresine kaydı. Zaman zaman doluya dönüşen yağış sürücüleri de zor durumda bıraktı. TEM'de trafik durma noktasına geldi.. Dolu yağışı sırasında tanelerin iriliği dikkat çekti. Gökgürültüsünün eşlik ettiği yağış sırasında kuvvetli rüzgar etkili oldu. Meteoroloji'den yapılan uyarıda şöyle denildi: 



"Kırklareli il geneli,Tekirdağ'ın doğusu (Çorlu, Marmaraereğlisi, Çerkezköy) ve İstanbul'un batı ilçelerinde (Çatalca, Silivri,Büyükçekmece,Esenyurt,Eyüp ve çevresi) halen devam eden gökgürültülü sağanak şeklindeki yağışların zaman zaman kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. "    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.