MUSTAFA BAYSAN ADAYLIKTAN İSTİFA ETTİ

MUSTAFA BAYSAN ADAYLIKTAN İSTİFA ETTİ
CHP’nin Mersin’de 4. sıradan kontenjan adayı gösterdiği Mustafa Baysan, geçirdiği kalp krizi nedeniyle milletvekili adaylığından istifa etti. CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Baysan’ın istifasını doğrulayarak, doktorunun kesin talimatıyla istifa


CHP Genel Merkezi tarafından 7 Haziran’da yapılacak seçimde memleketi Mersin’den 4. sırada kontenjan adayı gösterilen, bölgemizinde sevilen iş adamı Mustafa Baysan, kalp krizi geçirdi. CHP İl Başkanı Özyiğit, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Baysan’ın istifasını doğrulayarak, üzüntülerini bildirdi. Baysan’a acil şifa dileyen Özyiğit, “Sayın Baysan’ın İstifası doğrudur. Sayın Baysan bir rahatsızlık geçirdi. Bir kalp rahatsızlığı. İstanbul’da hastanede yatıyor. Strese bağlı böyle bir rahatsızlıktan ötürü doktoru tarafından kendisini stresten uzak tutmak için böyle bir talimatla karşı karşıya kalmıştır. Dolayısıyla istifası söz konusu. Şu anda hastanede yatıyor” dedi.

Baysan’ın istifasıyla boşalan 4. sıraya yine kontenjan adaylarından birinin atanacağını belirten Özyiğit, “Başka bir şekli yok. Çok yeni olduğu için değerlendireceğiz. Sayın Genel Başkanımızın değerlendirmesi sonucu kontenjandan bir adayımız olacak. Yeni adayımızı belirlendiği anda hemen kamuoyuna açıklayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.