RAKI İÇEN TRAKYALI BEBEK HASTANELİK OLDU!

RAKI İÇEN TRAKYALI BEBEK HASTANELİK OLDU!
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 18 aylık bir bebek rakı içtiği gerekçesi ile Özel Çorlu Şifa Hastanesi Acil Servisine getirildi.
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 18 aylık bir bebek rakı içtiği gerekçesi ile Özel Çorlu Şifa Hastanesi Acil Servisine  getirildi. Dedesinin kadehini kaşla göz arasında içen bebek, Acil Servis çalışanlarını ve hastanedeki vatandaşları şakına çevirdi.  Hastanede ilk müdahalesi yapılan E.V. isimli 18 Aylık bebek, kanda alkol düzeyinin belirlenmesi ve tedavisine devam edilmesi için Tekirdağ Devlet Hastanesine sevk edildi. Çorlu da yaşanan bu tiraji komik olayın facebook'a yayılaması ilginç espirilere de sahne olurken, kısa sürede Trakya bölgesi rakı içen 18 aylık bebeği konuşur hale geldi.

DEDESİNİN KADEHİNİ  SU ZANNETMİŞ!

Dedesinin masasında ki yarım çay bardağı sek rakıyı, su zannederek tek seferde içip bitiren 18 aylık bebeğin harekerlerinden şüphelenen ailesinin durumu fark etmesi üzerine E. Bebek,  Özel Çorlu Şifa Hastanesi Acil Servisine getirildi.  Aile sakinlerinin bir anlık dalgınlığından faydalanan E.V isimli erkek bebek, Şifa Hastanesi Acil Servisinde yapılan ilk müdahalelerin ardından kanda alkol düzeyinin belirlenmesi ve tedavisine devam edilmesi için Tekirdağ Devlet Hastanesine sevk edildi. Rakı içen Trakyalı Bebek geceyi Devlet Hastanesinde geçirecek. 

Haber: Fatma Sarıbıyık Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.