Şimdi de iş yerini kurşunladılar!

Şimdi de iş yerini kurşunladılar!
Hafta başında kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılarak iki gün sonra serbest bırakılan, CHP Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ersel Yazıcı’nın bu defa işyeri kurşunlandı.

HABERDAR’ın edindiği bilgilere göre bu bugün (5 Eylül 2014 Cuma) öğlen saatlerinde Büyükçekmece Tepecik Mahallesi’nde bulunan Ersel Yazıcı’ya ait Üçsel Kaporta dükkanı yoldan geçen bir araçta bulunan kişilerce kurşun yağmuruna tutuldu. Dükkanı kurşunlayan araç daha sonra uzaklaşarak gözlerden kayboldu.

 

İKİ GÜN İŞKENCE GÖRMÜŞ!

 

İnşaat işleri yapan Üçsel Group isimli şirketin sahibi Belediye Meclis Üyesi Ersel Yazıcı, 2 Eylül Salı günü, saat 09.00 sıralarında Büyükçekmece’deki evinden çıktıktan sonra aracının önünü Tepecik Yolu’nda kesen silahlı kişiler tarafından kaçırılmış ve iki gün sonra elleri bağlı bir şekilde serbest bırakılmıştı. Önceki akşam geç saatlerde kendisini kaçıran kişiler tarafından serbest bırakılan Ersel Yazıcı ise  polise verdiği ifadede kendisini kaçıran kişilerin gözlerini bağladığını ve şiddet uyguladığını belirterek, “Kaçıran gruptan bir kişi geldi. ‘Yanlış kişiyi kaçırmışsınız’ dedi. Daha sonra beni araca bindirip boş bir arazide bıraktılar” demişti.

 

EMNİYET ALARMDA!

 

Ersel Yazıcı’nın Tepecik’teki evinin önünde polis beklerken bu kurşunlanmadan sonra şimdi iş yeri önünde de polisin nöbet tutacağı tahmin ediliyor. Bu arada İstanbul Valisi Avni Mutlu’nun da konuyla ilgilendiği ve emniyet güçlerini bu olayın aydınlanması için harekete geçirdiği gelen bilgiler arasında.

HABERDAR ÖZEL HABER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum