Televizyon Patronuna Silahlı Saldırı

Televizyon Patronuna Silahlı Saldırı
Tek Rumeli Televizyonu'nun sahibi Atilla Baykal ofisinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu bacağından yaralandı.
Tek Rumeli Televizyonu'nun sahibi Atilla Baykal ofisinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Otomobilin içinde silahlı saldırıya uğrayan Atilla Baykal ve yanında bulunan eski Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Verdi bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralandı.

KURŞUN YAĞDIRDILAR

Tek Rumeli TV'nin sahibi Atilla Baykal sabah saat 10.00 sıralarında kendisini otomobiliyle evinden alan özel soförü Erkan Sungur ve Gaziosmanpaşa eski belediye başkan yardımcısı Yavuz Verdi ile birlikte çalışma ofisine gitti. Gaziosmanpaşa Ordu Caddesi üzerinde bulunan çalışma ofisinin önüne gelen Atilla Baykal ve yanındakiler otomobilden inmek üzereyken yanlarına başka bir otomobil yaklaştı. Otomobilden inen ve kimlikleri henüz belirlenemeyen iki kişi silahlarını çekerek Baykal ve yanındakilere kurşun yağdırmaya başladı. Baykallar Holding'in de sahibi olan Atilla Baykal ve Yavuz Verdi bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Soför Erkan Sungur saldırıdan yara almadan kurtulurken, saldırganlar geldikleri otomobille olay yerinden kaçmayı başardı.

BİR SÜREDİR TEHDİT EDİLİYORDU

Yaralılar Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken poliste konuyla ilgili çalışma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda boş kovan bulunurken çevredeki başka otomobillere de kurşun isabet ettiği belirlendi. Polis, Tek Rumeli TV sahibi Atilla Baykal'ın bir süredir tehdit edildiği ve saldırıyı bu kişilerin gerçekleştirmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.