THY Uçağında Bomba Paniği! Havalimanına Geri Dönüyor

THY Uçağında Bomba Paniği! Havalimanına Geri Dönüyor
THY'nin İstanbul-Basel seferini yapan uçağı, bomba ihbarı nedeniyle Atatürk Havalimanı'na geri dönüyor.
İstanbul-Basel seferini yapan THY uçağına bomba ihbarı yapıldı. Uçak, Bulgaristan hava sahası üzerinden Atatürk Havalimanı'na dönüş yaptı. Bu arada uçağın içerisinde 'bomba var' yazılı bir kağıdın bulunduğu iddia edildi. Uçak 13.17'de Türkiye'ye döndü ve iniş yaptı. Ekipler uçak içerisinde arama yapıyor.

BİR BOMBA İHBARI DAHA

Son zamanlarda THY uçaklarına çok sayıda yapılan bomba ihbarlarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul'dan İsçivre'nin Basel şehrine giden THY uçağına bomba ihbarı yapıldı.



ATATÜRK HAVALİMANI'NA DÖNDÜ

Uçak Bulgaristan hava sahasından dönerek saat 13.17'de Atatürk Havalimanı'na indi. Uçağın inmesinin hemen ardından DHMİ itfaiyesi uçağı park yerine kadar takip etti.

EKİPLER ARAMA YAPAMAYA BAŞLADI

Uçak aranmak üzere apronda güvenli bir bölgeye çekildi. Bomba uzmanı ekipler uçağa girerek kabin içinde arama yapmaya başladı. THY'nin Serik isimli JHD kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi uçağının içerisinde 'bomba var' yazılı bir kağıdın bulunduğu iddia edildi.

MHP'Lİ VEKİL DE O UÇAKTA

Uçakta bulunan yolculardan biri de MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan.. Türkkan, Twitter'dan geri döndüklerini duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.