Vali Mutlu'nun Uğur Kurt açıklaması!

Vali Mutlu'nun Uğur Kurt açıklaması!
Okmeydanı'nda çıkan olaylar sırasında bir yakınının cenazesine katılmak için Okmeydanı Cemevi'ne giden Uğur Kurt, başına isabet eden bir mermiyle vurulup yere yığıldı.



İstanbul Valisi Mutlu, Okmeydanı'nda 1 kişinin yaralandığı olayla ilgili konuştu.

 
"Elbette kullanılan bir silah var. Medyaya da yansıyan silahlı görüntüler var. Bütün bu çerçevede bütün detaylarıyla hem adli hem idari incelemeler yapılacak" "Bir okulumuzun yakınında güvenlik tedbiri almak için bulunan bir emniyet birimine yapılan molotof kokteylli saldırı sonucunda gelişen ve silah kullanılan bir olay var. Bunun nasıl olduğunu nasıl geliştiğini bütün detaylarıyla kamuoyumuzla kesinlikle paylaşacağız. Kamuoyumuz bundan emin olsun"



EMNİYET'TEN OKMEYDANI AÇIKLAMASI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Okmeydanı'nda 1 kişinin vurulduğu olayla ilgili açıklama yaptı. 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Okmeydanı’ndaki olaylar sırasında bir gencin nereden geldiği belli olmayan ateşli bir silahla yaralandığı belirtilerek, olayla ilgili faillerin bir an önce tespit edilmesi için çalışmaların titizlikle yürütüleceği belirtildi.

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada, “22.05.2014 tarihinde İTO Lisesi’nde eğitim öğretimi durdurmak ve okulu işgal etmek amacıyla gelen yüzleri maskeli ve molotoflu grup, bölgede güvenlik amaçlı bulunan polis aracına molotofla saldırmıştır. Saldırı sonucu araçta yangın çıkmış, içinde bulunan görevli personeller yanmak suretiyle yaralanmıştır. Bu olaylar devam ederken Çınar Sokak içinde bulunan bir vatandaşımız, nereden geldiği belli olmayan ateşli bir silahla yaralanmış, akabinde Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştır.

Bu olayla ilgili olarak fail veya faillerin bir an önce tespit edilmesi ve olayın aydınlatılması için çalışmalarımız titizlik ve kararlılık içinde sürdürülmektedir. Bu vesile ile yaralı vatandaşımıza acil şifalar dileriz” denildi.



OKMEYDANI'NDA UĞUR KURT ADLI GENCİN VURULMA ANI

Okmeydanı'nda sabah yaşanan olaylarda vurulan gencin görüntüleri ortaya çıktı.
Okmeydanı'nda çıkan olaylar sırasında bir yakınının cenazesine katılmak için Okmeydanı Cemevi'ne giden Uğur Kurt, başına isabet eden bir mermiyle vurulup yere yığıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.