İlyas Öztekin

İlyas Öztekin

SÖZCÜ GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ SAYIN BURAK AKBAY’A…

SÖZCÜ GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ SAYIN BURAK AKBAY’A…

Gazetenizin adı ‘’Gözcü’’idi. Doğan medya grubunun içinde yayınlanıyordu. Birileri bu gazete bana muhalefet ediyor. Bunu sustur yoksa ben seni susturacağım Aydın Doğan ha…Dedi. Bak maliyecileri gönderiyorum dedi ve bay A.Doğan gazeteyi susturdu. Siz devletten ihale almayan devletle işi olmayan ve meslekte duayen olan babanızın destek ve önerisiyle bu gazeteyi yayın hayatına soktunuz. Son on yılda yandaş yalaka olan bir çok basın kuruluşu içinde onurlu kalan ve toplumun doğru haber alma hakkını savunan iktidara muhalefet edebilen tek gazetesiniz.
Adınızın Gözcü olduğu günlerden bu güne kadar bir iş yerime bir tanede evime olmak üzere yıllardır iki gazete alıyorum. Okuduktan sonra yanımda çalışanlarda okusun diye onlara veriyorum. Bu güne kadar her sabah şevkle aldığım gazetenin bu gün yani 15.08.2012 tarihli sayısında benim her gün ilk okuduğum’’TOKMAK’’başlıklı yazıyı hayret ve ibretle okudum.
Bir chp.milletvekili teröristlerce kaçırılmış.Bu m.vekilinin geçmişte ne tür siyasi değerlendirmeler yaptığı dünyaya olaylara bakış açısı nedir bunu tartışabilirsiniz .Kaçırılma olayının doğruluğu yanlışlığı hepsi ayrı bir konu.Ancak Habur da teröristleri törenle karşılayan,terörist başına sayın diyen şehite kelle diyen birkaç Mehmet öldü diye meclis toplanırmı diyen Osloda İmralı da teröristlerle pazarlık yapmak için kamu görevlilerini görevlendiren iktidar partisi milletvekilleri genel başkanları genel başkan yardımcıları varken parti içinde marjinal tavırlar sergileyen ve partide zurnanın son deliği olan bir milletvekilinin teröristler için arkadaşlar demesini kaçırılmasının şaibeli oluşunu değerlendirirken SÖZCÜ gazetesinin referans alacağı adam Şamil Tayyar mı olmamalıydı.Chp.nin Bürütüsü olmayamı soyundunuz.Yoksa yeni konseptiniz Şamil Tayyar gibileri referans almak üzerine mi.
Bu gün 305 bini aştığınızı gururla paylaşıyorsunuz.O  305 bin okur Şamil Tayyar çizgisinde olanlar mı.Yoksa %95’i 3,5 milyon chp. Üyesi içinden mi.
Sanırım gözcü olarak yayına devam ederken Sarıgül hayranlığınız dolaysıyla bir muhabirinizin chp ile giriştiği polemiği hala unutmadınız.Bu günkü baş yazı tokmak chp.nin başına inmiş tokmaktı.Devam edin Şamil Tayyarın ağa babaları sizi belki alkışlar.Unutmayın bu halk 305 bine çıkardığı bir çok gazeteyi  50 binlere indirmiştir.Tarih tekerrür etmesin isterim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İlyas Öztekin Arşivi