4 gol var kazanan yok

4 gol var kazanan yok
Medipol Başakşehir evinde ağırladığı Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı.
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'yi konuk etti. 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.45'te başlayan müsabakada Mete Kalkavan düdük çaldı. Karşılaşmada Medipol Başakşehir'in gollerini 7 ve 11'inci dakikalarda Cengiz Ünder kaydederken, Fenerbahçe'nin gollerini 12'nci dakikada Ozan Tufan ve 61'inci dakikada Robin van Persie attı. Sarı-lacivertli ekip bu skorla evinde oynayacağı maçta avantajı yakaladı.

Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasındaki yarı final rövanş maçı, 17 Mayıs Çarşamba günü Kadıköy'de oynanacak.

FATİH TERİM MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, mücadeleyi tribünden takip etti.
Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçı için 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'na Başkan Göksel Gümüşdağ ile gelen Fatih Terim, karşılaşmayı izledi.


MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'DE 3 CEZALI

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile oynanan maçın ardından sonra çıkan olaya karışan Volkan Babacan, Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan, PFDK'nın verdiği ceza sebebiyle bu maçta görev alamadı. Sakatlıkları devam eden Bekir İrtegün ile Egemen Korkmaz da forma giymedi.


FENERBAHÇE'DE 2 SAKAT

Fenerbahçe'de Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Atiker Konyaspor'la oynanan maçta kolu kırılan Jose Fernandao ile sakatlığı bulunan Gregory van der Wiel, Medipol Başakşehir maçında yer almadı.

STADI ARILAR BASTI

Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçı öncesinde ilginç anlar yaşandı. Karşılaşmanın yayıncı kuruluşu tarafından saha içerisine yerleştirilen kameralar arıların istilasına uğradı. Maç başlamadan önce stada gelen Başakşehir Belediyesi veterinerlik ekipleri arıları kutulara koyarak götürdüler.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.