50 çocuk 50 anne basket oynadı

50 çocuk 50 anne basket oynadı
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı(TEGV) tarafından düzenlenen “50 Çocuk 50 Anne Beraber Basketbol Oynuyor” etkinliğine Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da katıldı.
TEGV’nin Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü içinde bulunan TEGV Ferit Aysan Eğitim Parkı’daki etkinliğe Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun yanı sıra TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy, Ferit Aysan Eğitim Parkı Yöneticisi Gönül Orhan da katıldı.
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu anneler ve çocuklarla basketbol oynadıktan sonra şu açıklamayı yaptı: “ Türkiye’deki pek çok sorunun temelinde eğitim yetersizliği yatmaktadır. Maalesef günümüzde de eğitimin kalitesi her geçen gün düşüyor. Bu açığı kapatmak için 21 yıldır çaba gösteren TEGV’in çalışmalarını takdirle izliyorum.
Belediyemizin Atatürk Spor ve Yaşam Köyü içinde bulunan Ferit Aysan Eğitim Parkı’ndan da şu an için yaklaşık üç bin ilköğretim çağındaki çocuğumuz yararlanıyor. Akılcı, sağduyulu, özgüven sahibi, düşünen, sorgulayan , kendi iç yaratıcılığını harekete geçirebilen, barışçı çocuklar yetişmesi için çaba gösteren vakfımıza bizde belediye olarak elimizden gelen desteği veriyoruz, artırarak vermeye de devam edeceğiz. Ayrıca eğitim parkında gönüllü olarak ders veren öğretmenlerimize de kucak dolusu teşekkür ederim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.